http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SOC PINTOR (¿!¡?)

viernes, abril 27, 2007

SOC PINTOR (¿!¡?)

Fins ara no me n'havia adonat, però la meua vida gira (ojo no me mareige!!) al voltant de la pintura!! De menudet, al col·legi, ja era un avançat al meu temps!! i feia dibuixos que lo mateix Da Vinci no va arribar a fer mai (més que res per què encara no existien los mosqueperros!! però per poc...!!) Bueno, potser no era tant així...però esta és la impressió que recordo ;)!! A l'insitut la cosa no canvià!!! i mentre lo profe de torn explicava algo aburridíssim jo me dedicava a plasmar la realitat sobre un paper amb la simple ajuda d'un boli i de la meua ment a milions d'anys llums de l'edifici Joaquim Bau!! Després, a la Uni, més de la mitat de la meua Tesi va sobre pintura!! Bueno, són tincions histològiques, dels músculs!! Però no deixen de ser pintura a la mínima expressió!! I ara?!?!? pos ara també!! He canviat la pintura microscòpica per la macròscopica!!! Lluny queden los augments i oculars del microscopi!! i ara ho he de fer en escala!!!

Com veieu, encara tinc molt que pintar en esta vida!! o això espero...
PD: S'ofereix pintor, no massa expert, per a pintar (per a que ha de ser sinó?!?!) a un preu mòdic!! si me voleu contractar com a "animal de companyia" també puc accedir si les condicions són òptimes!! Lo que s'ha de fer....

Etiquetas: ,

9 Comments:

At 4/27/2007 7:26 p. m., Anonymous Anónimo said...

OFERTA DE TREBALL X KRUSTY:

-OBJECTIU: PINTAR PASILLO DEL 2n-2a
-REQUISITS DESITJATS: FER-HO EN MOLT DE CARIÑO
-REMUNERACIÓ: DIXO LA NEVARA PLENA DE QUINTOS.

 
At 4/27/2007 8:53 p. m., Blogger krusty said...

On he d'enviar lo curri?!?? encara q si bec molts de kintos (q x cert!! este finde són kintos al poble i fan música en Dj!! col·laboreu!!)no responc a com pot kedar la paret!!! en cariño molt!!! potser massa!! a vore si trobo algun forat d'enxufe i ves a saber q passa!! surtiran paredetes!!! com les de les Fires!! 10meu emporta'm!! kin xiste +dolent!! q dic dolent?!!?? no arriba ni a la categoria de dolent!!!! x lo tan és curt!!! i penós!!! potser més d'un té algo semblant?!?!? glups!!!
Mb7s;)

 
At 4/27/2007 9:09 p. m., Blogger krusty said...

X cert!! saps q pagant-me en estes "espècies" te pot sortir més car q un pintor "professional"?!?!? jeje!!
Mb7s;)

 
At 4/30/2007 1:42 p. m., Blogger Pingu said...

Pintor que pintas con ilusión dale a tu vida color!!! ja ho diuen que qui canta el seu mal espanta, POS FOT-LI POU!!!

Doncs no res KRUSTY!! q ste KPD torno a visitar una de les ciutats catalanes que em te ROBAT EL COR!!! GIRONA!!!! si,si.

Resulta que l'Angelina té que anar a passar un casting, crec que es una pel·licula q parla d'hospitals, i el Pingu que s'apunta a un bombardeig paca GIRONA FALTA GENT!!!

agur.

 
At 5/01/2007 11:34 a. m., Blogger krusty said...

Pingu, com a webmaster de la vida en general ja ho savia!! mho va dir l'altre muixonet (i mai més ben dit!!) q tb va d'acompanmyant al "càstig"!! jeje!! us envio un email en los més representatiu!! xalareu molt!! és molt xula!!
Mb7s;)

 
At 5/01/2007 8:17 p. m., Blogger Nuriaka said...

uooooooooola!!!!
La llàstima és que jo visc en 40m2 i per tan molt per pintar no hi ha snifus... po un cuadru de pintura abstracte s'accepta jeje.
Has vist has vist que ja he començat a la temprana edat de 27anyets d'anar de casori en casori i tiro pk em toka???
He deixat un debat sobre un peluix que segur que hi tens alguna cosa a dir jeje
ptnxetes

 
At 5/01/2007 11:45 p. m., Blogger krusty said...

Temprana!?!?? 27 anyets!??? jo a esta edat ja tenia un màster, un postgrau i era una eminència en tema de casoris!! jeje!! 27....encara q jo sempre he anat en gent més gran!! és ben curiós!! jo sóc com un xiket xokotet pro vaig en gent +gran!! ben curiosa la natura!!! potser serà xq ells només són grans d'edat, pro només de coneixement!! jeje!!
Miraré los pelutxs!!
MB7s;)

 
At 5/02/2007 12:39 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! bon dia!!!

Escolta Krusty abans d'oferir-te x una atra faena acaba lo que tens pendent!!! je,je!!
A més, ja pots dir que saps utilitzar últimes tècniques i tendències en pintura!!!!

Pingu!!! Girona encantadora, jo ja havia estat fa molts anys però continua agradant-me. Espero que el "càsting" vaigue molt bé a les 2!!! molta sort i tranquil·litat!!!

Este any tornarem a fer un master en casorios, en tot lo que mos gastem ja tindria tot lo piset montat!!però bueno, que hi farem, és lo que toca!!!

Moltsbes!!!

 
At 5/02/2007 3:50 p. m., Blogger krusty said...

Tens raó doblement!!!
A) Ja domino tb la tècnica de les veladures, Arena, gotelé i un llarguíssim etc!!! jeje!!

B)Encara no he acabat la faena pendent!!! pro això no m'eximeix de buscar noves xapucetes (vermelles!!)!! no?!?? no me puk limitar al teu piset q enseguida me kedaré sense futura faena!!

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home