http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: YOU'LL NEVER RUN ALONE!!

miércoles, marzo 07, 2007

YOU'LL NEVER RUN ALONE!!

És absurd corre 42,195km per acabar al mateix puesto que has sortit més de 3 hores abans i en lo cos destroçat?!?!? Seria una definició semblant a la que diu que el futbol són 22 tios corrent detràs d'una pilota!! Evidentment, en ambdos casos és molt més que l'explicació simplista i minimalista que he descrit!!

La sensació és difícilment explicable a algú que no l'hagi corregut!! Preparació a conciència!! Hores i hores, km i km, de córrer en solitari!! Nervis dels dies previs!! Aixecar-se a les 6 del matí d'un diumenge!! Esmorzar sense massa gana!! L'ambient!! L'expectació!! Tot el montatge!! Milers i milers de bojos com natros!! Café, vaselina, paper de wàter!! La sortida!! "Gallina de piel"!! Primers quilòmetres!! Sensacions (un dels conceptes més utilitzats!!) boníssimes!! Als 10 km ja savia que l'acabaria!! Però no podia relaxar-me, ni excedir-me en l'euforia!! Mitja marató!! El cansament s'acumula!! el calor creix!! Les pulsacions se disparen i lo pulsòmetre comença a pitar al sentir tota la troupe de Jesús (entregadíssima tota la jornada!!) animant-te i abraçant-te per sorpresa a la Plaça de les Glòries!! Increïble!! La gent t'espenteja a seguir corrent amb els seus aplaudiments i el seu al·lé entregat!! T'ajuden a aixecar les cames quan les forçes flaquejen!! La típica frase de la soletat del corredor de fons ha passat a la història per als que hem "passejat" pels carrers de BCN!! Kilòmetres 25-28, possiblement els més durs!! Mirant en recel la possible aparició de l"home del martell" o del "Mur"!! km 30, a través del mar ja "veus la meta"!! Creixes!! Te sents fort!! miro lo crono!! puc baixar de les 4 hores!! Accelero el ritme!! Km 32, comença el compte enrera 10, 9, 8, 7... Entres al casc antic, la gent s'abarrota per vore't passar!! El corredor popular se sent com un campió!! Colom t'assenyala la direcció de la "victòria"!! Per que tots guanyarem!! Km finals, les cames te fan mal, lo genoll no se doblega, tens lo bessó com una pedra, les lumbars adolorides, els abductors sensibilitzats... però no sents res!! Augmentes lo ritme, te sents "fresc", la gent aplaudeix (com en tot lo trajecte!!)!! Veus Pl. Espanya al fons!! t'emociones!! Has de tranquil·litzar-te per que les emocions dificulten la respiració!! Ja fa rato que tens la carn de gallina!! Estàs empapat de suor però tens calfreds (escalofrios!!)!! Recta final!! META!! EXTASI!! NIRVANA!! No t'ho pots creure!! Ho has fet!! Sense morir en l'intent i en un temps prou bo pel ser el primer (3h 52min, posició 3539)!! Abans ja havien arribat los altres jesusencs (som los primers jesusencs en fer una marató?!?!), més forts que jo i en unes posicions envejables (hi havien uns 7.500 corredors): Gerard Borràs (3h 19min, posició 1139) i Javi Royo (3h 23min, posició 1396), a ells, com a mi, l'excés d'endorfines ens feia estar eufòrics!! Quan és la pròxima!??!?

Cumpleixo un dels meus somnis!! ho veia de menut (i no tant menut!!) i me pareixia algo impossible!! És la prova de fons per excel·lència!! Al final, tot té la seua recompensa!! És una record per a tota la vida!! INOBLIDABLE!!! I en menos d'un mes he superat 2 reptes personals: un d'intel·lectual i un altre de físic, com deien los grecs: "mente sana in corpore sana!".

És la meua crònica humil!! Los altres també podeu descriure les vostre sensacions!! I voldria agrair molt sincerament a tota la colla que se van entregar en tot moment en natros i mos van donar suport incondicional en tot moment!! des d'aixecar-se com natros a les 6 del matí fins anar de punta a punta de BCN per tornar-nos a apoiar i esperar-nos durant més de 4 hores baix lo sol sufocant que havia !! MOLTES GRÀCIES!!
Un mini-video d'una casa comercial: http://www.goactionvideo.com/videopostcards/bm07/index.html
aH!! Recentment ha sortit una visió 3D de BCN, per si voleu seguir lo recorregut: http://www.qdq.com

Etiquetas: , ,

7 Comments:

At 3/07/2007 1:38 p. m., Blogger Pingu said...

No es x res, PERÒ LO TITOL NO ES EL MES ADEQUAT!!! ALMENYS AVUI!!

agur.

 
At 3/07/2007 2:21 p. m., Blogger krusty said...

Si!! potser tens raó!! pro dsd dimnge q lo tenia pensat!! potser influenciar xl partit de Liverpool pro és lo q va passar!! mai vam correr sols!!!
Tb té la seua gràcia!! bueno...la veritat q no massa!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 3/08/2007 5:53 p. m., Blogger Santi said...

eiiiiiiiiiiii!
enhorabona krusty!!! molt bé, no? i el genoll com el tens? espero que millor, però dp de tant d'esforç...
ens veiem demà si véns a sopar!
baci!

 
At 3/08/2007 5:53 p. m., Blogger Santi said...

eiiiiiiiiiiii!
enhorabona krusty!!! molt bé, no? i el genoll com el tens? espero que millor, però dp de tant d'esforç...
ens veiem demà si véns a sopar!
baci!

 
At 3/08/2007 6:12 p. m., Blogger krusty said...

Buenas!! Merci!! lo genoll xungo B!! pro lo Bo mal!! és com un semetrabalalengua!!! pro ara ja recuperat i mirant possibles noves sortides!!
Demà ne parlem, com sempre, en permís de la RENFE!! xq a lo millor arribo a hora d'esmorzar!! jeje!!
MB7s;)

 
At 3/12/2007 9:34 p. m., Blogger Nuriaka said...

Ei que us enyoro pel meu bloooog snifus... em va saber greu no poder anar al sopar!!!!
Per cert, sabeu que existeix una associació amb el nom d'aquest post???
Sips sips... és que al principi m'he pensat que pel sud tb els coneixieu ;)

www.ywnra.com

 
At 3/13/2007 12:09 a. m., Blogger krusty said...

Eis!! q jo si q vaig passant i posant cosetes!!!
No savia lo de l'associació!! era un joc de paraules aprofitant, com ja he dit abans, la realitat de q la soletat del corredor de fons desapareixia i aprofitant el partit davant dl Liverpool!!
Suposo q farem més sopars algun altre dia, no?!?!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home