http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: MARATÓ BCN 2007

martes, febrero 27, 2007

MARATÓ BCN 2007

Un any després tornem a posar-nos les sabatilles, no és que durant este temps hagi anat descalç!!, sinó per a correr la Marató!!
I se veu que des d'estes línies vam incitar tant a la gent l'edició anterior (o no!! Hi ha récord d'inscripcions!! més de 9000 inscrits!!) que lo grup de corredors jesusencs augmenta!! Més que duplicat!! Pel Club Atletisme Jesús "Corre, corre que te pillo!!" correrem los ja "asíduos" Javi Royo (encara que estigue a un altre club més reconegut i prestigiós http://trailuec.blogspot.com, sempre serà membre honorífic!!) i un servidor!! i s'"estrenaran": Gerard Borràs i José Fernàndez (però al final "Ferni" per una lesió ha hagut d'abdicar!!). Encara que en los últims dies s'està pensant de canviar lo nom del grup pel de "Club Atletisme INEM FENT!! Estem ParatS però no PareM!!". També altre cop mos acompanyarà del Club de Reus Peus de Plom, Santi Esteva. L'any anterior los 3 participants (Javi, Santi i jo) vam correr los 10 km. Este any la cosa ha canviat!! Santi se les voran en los 10 km. Mentre que Javi i Gerard tenen fundades esperançes en la Marató, jo tinc molts dubtes (molts!!), però intentaré correr la distància de 42,195 km. Encara que no asseguro res!! Si no me quedo en l'intent, evidentment tindreu crònica, fotos i qui sap si us porteu Bé, potser algun video!! Però si puc tornar a escriure algo ja serà un èxit!! jeje!!

Lo temps a la Capital o aquí, al final sembla que farà solet!!

Podeu vore tota la informació i les fotos de l'edició anterior MArató Barcelona 2006:
http://somlosquesom.blogspot.com/2006/03/marat.html,
http://somlosquesom.blogspot.com/2006/03/los-keniates-de-jess.html,
http://somlosquesom.blogspot.com/2006/03/alawuixavy-alroyo.html

Pàgina web Oficial de la Marató
Pàgina de l'Ajuntament de BCN sobre la Marató

Etiquetas: , ,

2 Comments:

At 2/27/2007 6:49 p. m., Blogger Pingu said...

Molta, xò Molta SORT a tots tres!! i Krusty ves amb compte amb el teu genollet, eih!!! si de cas t'endus un poc de 3en1 per si te s'engarrota altre cop (spero q NO!!)

agur.

 
At 2/27/2007 8:46 p. m., Blogger krusty said...

Ai!! Ai!! x sort m'està respectant bstnt lo genollet!! encara q me penso q la 7mna q ve me petarà!! a vore si hia sort!! ja li he demanat a mon tio lo 3en1!! pro potser en un bon massatget x una bona mossa (ah!! Srta!!!) ja serà suficient!!! jeje!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home