http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: 26 de marzo de 2006

viernes, marzo 31, 2006

AlawuiXavy AlRoyo

Diuen que la vida al final acaba sent justa i deixant cada un al lloc que se mereix!! I després de la gran carrera que havia fet AlawuiXavy AlRoyo no era just que no tinguéssem proves fidedignes de l'event d'aquest polivalent (però que molt valent!!) esportista!! aguerrit en totes les superfícies!! La balança s'ha equilibrat!! Hi ha una companyia que se dedica a fer fotos d'actes esportius (http://www.asiphoto.net/) i després vendre-les als interessats! Jo devia anar tan ràpid que no van ser a temps!! Per cert, coincidència o no, l'edifici de detràs d'AlawuiXavy AlRoyo és la Facultat de Biologia! També hi ha els diplomes amb els temps i posicions oficials. El corredor que falta: SalamSteva AlGras, no té diploma, ni foto perquè se va deixar lo xip a casa i llavons és com si no hagués corregut!! Ai!! los timings....
També hi ha els temps parcials, final i oficial del guanyador!!

Etiquetas: , ,

CONFIRMAT!!!! SUÈCIA MOS ESPERA!!!!

La cosa ja està CONFIRMADA!!!! TENIM LA RESERVA FETA!!!! Recordeu: del 3 al 8 d'agost, Suècia es desglaçarà degut al nostre foc (Corporal, NO!!! de les forques!!!). Amagueu les criatures que los diables venen amb ganes de FestA!!! I per a qui li interessi, que les sueques no se facen les sueques!!!

(clikant damunt més grans!) Aquest pont (pont d'Oresund) comunica Dinamarca i Suècia: Copenhague i Malmoe. 16 km de pont!! De Tortosa a l'Aldea hi ha uns 13 km, crec!! imagineu pos!!! Per cert, heu vist a la policia sueca?? per a dixar-te que t'enmanillen!!

I per acabar 2 cançonetes que podem exportar cap als Països Nòrdics:


Powered by Castpost


Powered by Castpost
I per supost...



En resposta a les dures i aferriçades crítiques rebudes aquest cap de setmana, m'he vist obligat per la direcció del blog a crear aquesta entrada (si no ho feia me jugava lo puesto i me despedien!!). Esperem que ara totes les tendències sexuals estiguen contentes!! Intentarem que no torne a passar!! però no hem d'olvidar qui fa les seccions!! i los seus gustos.... Per altra banda crec que los 7C no tenim res a envejar d'aquests nois!! no?? jeje!!

SAMBA!! JOGO BONITO!!

A falta de gols dimarts passat....
Sobren los comentaris!! simplement, poseu-vos còmodes, assenteu-vos al sofà, ompliu una copa del vostre alcohol preferit amb molt de gel, disfruteu i deleiteu-vos!!!
Madrid trontolla!!!


www.nikefootball.com a la pàgina web hi ha més videos.

miércoles, marzo 29, 2006

Los Keniates de JesúS

La naturalesa humana és rara de collons!! (sinó com pot fer la mateixa espècie a Camila Parker Bowles i a Angelina Jolie?!?!?) bueno, també ho deia perquè, qui m'havia de dir a mi, que un diumenge qualsevol m'aixecaria al que serien les 6 del matí per córrer sense motiu aparent la distància de 10 km?!?!?!?! i lo que és pitjor!!! o no!! no estava sol!!! a part d'uns 8000 bojos desconeguts més, n'hi havien 2 que me resultaven familiars!!!
L'ambient, la carrera, l'organització, l'espectacle, tot: PERFECTE!!! el resultat de la nostra cursa particular???
AlawuiXavy AlRoyo 44:55 (posició 287), NguramKrusty 45:47 (posició 301). Tots 2 del Club Atletisme JesúS "Corre, corre que te pillo!" i SalamSteva AlGras 51:20 (posició 675) del Club Atletisme Reus Peus de Ploms. En total havien 1.656 corredors de 10 km. Un paper prou digne, no?? . El repte de la marató queda pendent, el pròxim?? una mitja marató!??! Algú s'anima??!?!?

Una descripció també molt acurada del que vam viure seria: "Homes suats corrent amb pantaló molt curt, amb una esponja empapada d´aigua a les mans i exprimint-la sobre el seu cap fent corre l´aigua per tot el cos suat. Amb els llavis secs, saciant los al apretar entre aquest una sucosa porció de taronja!!". Maje dixit a la llibreta del 70's (Llibreta dels 70's) !! i això que no va estar present...

Com anècdota del dia anterior, al recollir los dorsals al Fira del Corredor, ens vam trobar a ...Andrei Xepkin (us en recodeu??). Ara treballa de comercial venent productes varis per a esportistes (antioxidants, complexes vitamínics, barretes energètiques, pastilles de cafeina, etc.). Tot i ser molt més impressionant en la vida real que en la tele (pedazos braços, coll i esquena!!!) va ser molt simpàtic i vam estar un rato parlant i va accedir a fer-mos una foto amb ell!!

http://www.maratobarcelona.es/
http://www.bcn.es/marato/



Etiquetas: , ,