http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CONFIRMAT!!!! SUÈCIA MOS ESPERA!!!!

viernes, marzo 31, 2006

CONFIRMAT!!!! SUÈCIA MOS ESPERA!!!!

La cosa ja està CONFIRMADA!!!! TENIM LA RESERVA FETA!!!! Recordeu: del 3 al 8 d'agost, Suècia es desglaçarà degut al nostre foc (Corporal, NO!!! de les forques!!!). Amagueu les criatures que los diables venen amb ganes de FestA!!! I per a qui li interessi, que les sueques no se facen les sueques!!!

(clikant damunt més grans!) Aquest pont (pont d'Oresund) comunica Dinamarca i Suècia: Copenhague i Malmoe. 16 km de pont!! De Tortosa a l'Aldea hi ha uns 13 km, crec!! imagineu pos!!! Per cert, heu vist a la policia sueca?? per a dixar-te que t'enmanillen!!

I per acabar 2 cançonetes que podem exportar cap als Països Nòrdics:


Powered by Castpost


Powered by Castpost
I per supost...



En resposta a les dures i aferriçades crítiques rebudes aquest cap de setmana, m'he vist obligat per la direcció del blog a crear aquesta entrada (si no ho feia me jugava lo puesto i me despedien!!). Esperem que ara totes les tendències sexuals estiguen contentes!! Intentarem que no torne a passar!! però no hem d'olvidar qui fa les seccions!! i los seus gustos.... Per altra banda crec que los 7C no tenim res a envejar d'aquests nois!! no?? jeje!!