http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Bon Vent i Barca Nova

martes, marzo 21, 2006

Bon Vent i Barca Nova

F.C.Benavent: 3 C.F.Jesús Catalònia: 0
Quarta victòria consecutiva del Benavent, que d'aquesta forma estableix la seva millor racha desde que l'equip juga a preferent. La victòria per 3-0 davant del Jesús Catalònia, no ha estat ni molt menys fàcil tot i el ampli resultat del marcador final, doncs el F.C. Benavent ha jugat 55 minuts del partit amb un home menys, quan Escura era expulsat molt rigorosament per doble amonestació en el minut 35. Tot i això, el Benavent s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Olea en el minut 25 en un corner que rematava amb el cap al fons de les xarxes. Abans d'arribar al descans i amb el Benavent ja amb inferioritat Radulovic aconseguia el segon gol en un impressionant remat de cap en el segon pal. La segona meitat ha estat de domini visitant, la defensa del Benavent ha estat molt segura, i Rodrigo sentecniava en una contra en el minut 82 amb un gran gol.

A destacar dins de la mala jornada, és la tornada a la convocatòria de Manel Canalda, que després de molts mesos inactiu com a conseqüència d'una lesió als lligaments del genoll i la posterior operació, sembla ser que ja està del tot recuperat i el míster Paco Gilabert ja pot comptar amb en ell plenament!! des d'aquestes humils línies animar-lo fervorosament per a que pugui tornar ajudar a l'equip.

Si voleu llegir més del partit clickeu aquí.

Si voleu saber alineacions, canvis, etc clickeu aquí.

I el diumenge ens visita...lo líder!!!! L'Igualada!!! Què dir?? És un líder sòlid que es va afiançant jornada rera jornada, encara que, també gràcies als seus perseguidors (Amposta i Marianao, principalment) que van cedint punts! Com a visitant ha guanyat 7 partits, n'ha empatat 4 i només ha perdut un encontre (al camp del Benavanet, precissament per 2-1). L'espectacle i l'emoció estan assegurats!! Lo nostre Cata necessita lo suport de tota l'afició!!

Crònica de la 1ra volta.

Resultats jornada 25 i propera jornada (26).
Classificació jornada 25.

U.D. Horta: 0 C.F. Jesús Catalònia "B": 1
El filial va donar la campanada al vèncer de manera justa i merescuda a l'imbatible (fins diumenge) Horta, que portava 21 victòries i 3 empats!! i al seu camp havia guanyat tots els encontres!!
Els verd-i-blancs van efectuar un partit molt complert amb una molt bona col·locació defensiva i bones arribades. Al minut 10, Jesús amb una gran jugada batia a Chema i avançava als jesusencs (en aquest nom està cridat a triomfar al Catalònia!! jeje!!) i marcava el que a la llarga seria l'únic gol del partit. Després el partit va ser molt disputat i igualat. L'Horta dominava i a pilota parada creava certa sensació de perill, però el Catalònia al contraatac també tingué les seues opcions. Al final victòria visitant!! Que encara no han perdut lluny de la sAnta Creu en aquesta 2na volta (5partits, 2victòries contra els 2 primers!!), curiosament quan a la 1ra volta no havien tret cap punt com a foranis!!)

Ja ho haviem avisat desde aquestes línies la setmana passada que podia saltar la sorpresa!! Sorpresa relativa!! perquè aquesta victòria no és fruit de l'atzar!! sinó que és conseqüència, resultat i com a premi a un treball molt ben realitzat durant tota la temporada, en que trobariem, possiblement com a màxim "culpable" al seu jove entrenador: Albert de la Vega.

Just anit, dilluns 20 març 2006, al programa de RAC1 "Tú diràs!", del Jordi Baster, parlaven de la ratxa triomfal de 2 dels equips tarragonins líders de la 2na Territorial. Si!! si!! a nivell de tota Catalunya lo Baster comentava la solidesa del Torreforta i de l'Horta!! Jordi Basté estava mal informat i deia que no havia perdut cap encontre, per sort, Miralles (president de l'Horta) el rectificava!! Llàstima que no varen dir qui els havia vençut!! Com a exemple teniu el fragment final de l'entrevista: