http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Sense ALCARRASar-nos massA!!

miércoles, marzo 15, 2006

Sense ALCARRASar-nos massA!!

C.F.Jesús Catalònia: 4 Alcarràs: 0
El Catalònia s'emporta els 3 punts en un partit excessivament fàcil. Sense fer un partit espectacular ni brillant és capaç de fer 4 gols.

La 1ra part de l'encontre va ser soporífera!!! No recordo una part tan avurrida en les últimes temporades a la Santa Creu. Tot i així, en el temps de descompte, Bonilla avançava als verd-i-blancs al rematar des de l'interior de l'àrea una falta sacada des de la banda dreta. La 2na part es va animar una miqueta. Lo segon gol el marcà de cap Talarn a l'aprofitar una altra falta sacada a l'olla. Amb 2-0, l'àrbitre del partit, va senyalar un penal dubtós a favor de l'Alcarràs que Aitor s'encarregaria de rebutjar. Després, l'expulsió d'un jugador Blau i lo 3r del Cata marcat per Aleix deixavent més que sentenciat l'encontre. A les acaballes un altre penal inexistent, aquest cas, afavor del Jesús, servia per a que Aleix fes lo 4rt de la tarde (el 2n en el seu compte particular i lo 15è de la temporada, fet que li proporciona lo pitxixi de la categoria!! Gran notícia!! ). Hagueren pogut caure 4 gols més (Gumiel, bon revulsiu, los 2 Subis, Talarn...) però el marcador no va passar dels 4 gols!! Xifra tampoc gens despreciable, per altra banda!!
Amb tot, 4rts classificats!!! UF!! qui ho havia de dir!! L'objectiu de la temporada: La Salvació, està més aprop!!
I no us perdeu per res del món 3 goools del partit i lo penal parat per Aitor al video. Ni los comentaris dels tertulians (Pablito, Cuscu, Curto, Jaume i Josep P.)

Resultats jornada 23 i propera jornada (24).
Classificació jornada 23.

I aquesta jornada cap a Terres Lleidatanes! A visitar Benavent, ben aprop de Lleida ciutat. L'equip roig-i-blanc va començar molt bé la Lliga, mostrant un joc molt vistós, però després va baixar molt el seu rendiment. Des de fa unes jornades, junt amb reforços, estan escalant posicions i tornen a ser un dels equips a tenir en compte!. Només es troben 3 punts per sota i amb la moral reforçada després de la victòria contra el Mollerussa en el derby lleidatà (2-3). Una pedra de foc i un desplaçament més que complicat! No ha perdut cap encontre al seu camp (5 victòries i 4 empats)
Crònica del Partit contra el Benavent de la 1ra volta.

Pàgina web oficial F.C.Benavent. Molt ben treballada, un exemple a seguir i per als qui viatgin fins allí, a la web trobareu la situació del poble i del camp.

C.F.Jesús Catalònia "B": 1 Olímpic Mora d'Ebre: 1
Repartiment de punts per als dos equips en un partit marcat pel fort vent.
La primera part el conjunt visitant ha jugat a favor de vent tenint bones oportunitats per marcar i ha fet el gol Lucas, el conjunt local ha aconseguit fer bones jugades i tenint clares oportunitats com les de Jesús i Acero però no ha marcat. La segona part el Catalònia, jugant a favor de vent, ha empatat el partit per mitjà de Jesús i s'ha disposat d'ocasions clares però el marcador ja no s'ha modificat.
Destacar que per part del Jesús Catalònia ha jugat uns minuts a la segona part Francesc de la Vega que s'ha recuperat de la lesió de l'esquena.
Tornar a agrair al que ja acostuma a ser un corresponsal habitual: Clubi.

Pàgina web Oficial de l'Olímpic de Mora. On també hi ha la crònica i les dades més tècniques del partit.

Resultats jornada 24 i Classificació. (fins dijous aquest link no funciona!!)

I el Catalònia "B", que no es volia quedar enrera, lluitarà per emportar-se els 3 punts davant del líder en solitari i destacat de la 2na Territorial, el C.E. Horta de San Juan. No ha perdut cap partit i porta 19 punts d'avantatge al 2n classificat!! Perquè no ser els primers en vençer a l'invencible?!?!?!

Pàgina oficial de l'ajuntament d’Horta de Sant Joan.