http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Entrega del Regal (i preparació!)

jueves, marzo 09, 2006

Entrega del Regal (i preparació!)

Els premis i els regals la gent se´ls ha de guanyar!! i per això sempre es fa "treballar" una miqueta als futurs recent casats (ja m'agradaria a mi també treballar per aconseguir aquest "sou"!!). En aquest cas, el treball intel·lectual el van suspendre. No van acabar lo puzzle, encara que hem de reconèixer que la dificultad era supermàximadelcoponquetecagasloritoquehaceunfriocomoenpistas!! en serio!! Ara els toca netejar les monedes que estaven enterrades en uns poals amb farina, mermelada de prèssec (ojo Karmeta!!) i aigua!! Com se veu al video, tots sabem qui va ser lo culpable!!! i vigila que encara no has passat per la vicaria!!! jeje!! i també desapegar-les dels metros de precinto en que van ser embolicades!!! I dissabte...la Boda!! guardeu forçes que serà un dia llarg...molt llarg!!! i sobretot molt divertit!!!

Etiquetas: ,

3 Comments:

At 3/09/2006 5:03 p. m., Blogger Pingu said...

Es lo bo de les noves teconologies, jeje, sense anar, tens pots enterar... o no.

Agur.

Los videos cada vegada millor ja m'explicaras com to fas.

Agur2.

 
At 3/09/2006 6:11 p. m., Blogger krusty said...

Ei!! Ls videos és molt facilet de fer!! com smpre lo problema és lo tmps!!! pro tmps de segons i minuts!! i de "Ai!! q tard sha fet!!" no del temps de "Ai!! com plou!!" o "_Hosti!! kina calda q fot!!" com avui!! q porto tot lo dia suant com un tocino en ple agost en 1 jersei de llana, guants deskiar i calçetins de felpa!!! Ah!! i orelleres!!! x a lo dl video faig servir lo MovieMaker!! es bstnt intuitiu!! seria com un PowerPoint, pro en video!! no crec q tingues cap problema en ferli un bon ús!! és q avui en dia pot semblar q saps la reputaòstia (mstik tornant un malparlat!! demano públicamnt disculpes als lectors i tb videovidents!! xl meu vocabulari planer, barruer i barriobajeronavajero!!)i no tindre ni idea!! com és el meu cas!!!
Mb7s;)

 
At 3/10/2006 9:54 a. m., Anonymous Anónimo said...

Ei com va? Ja vec k sense anar a cap lloc gracies a tu krusty podem gaudir de totes les vostres sortides.jejeje
Per cert els setantes van de caiguda total, no se k sera d'ells.jejeje La pàgina esta morteta.
Buno molts b7s i que vaigue be la boda.jejeje
Ja posaras les fotos.jejeje
dew

 

Publicar un comentario

<< Home