http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: A DinaR a taula!! i a Fumar al QuartO!!

lunes, marzo 20, 2006

A DinaR a taula!! i a Fumar al QuartO!!

I del convit què us he d'explicar?? Pos una mica com totes i una mica com cap!! és a dir, sense desmerèixer aquesta ni d'altres, pos lo típic: "que se besen!! que se besen!!", "que es facen un petó!! de penícula!", "Damunt de la cadira!", "1, 2, 3, 4...!", "los sogres!", "los pares!", molt menjar, i molt bo, i molt, molt, però massa alcohol!!! Això és la base!!! després cada un aporta lo que bonavent sap i pot!! Què us he de contar?!?!?! crec que a estes altures tothom ha anat alguna boda, no??? D'especial??? era la 1ra que s'aplicava la llei anti-tabac als restaurants de més de 100m2. Lo resultat va ser, si més no, curiós!!! sala habilitada per a fumadors on només entrar ja te donava la sensació d'haver-te fumat mig packet de Ducados negre!! Sovint hi havia més gent a la sala de fumadors que a la taula!! bueno, com voreu estan les fotos del convit i per lo tant encara faltaran les de la nit!! Com us imagineu són les més esbojarrades!! Continuarà...






Etiquetas:

3 Comments:

At 3/20/2006 2:23 p. m., Blogger krusty said...

Ei Pingu!!! no tens cap foto??? segur q ne tens d boníssimes!!! ara encara falta la última part i algun q altre video del dinar!!!
Mb7s;)

 
At 3/21/2006 8:35 a. m., Blogger krusty said...

Ahir (dlluns 20 març 2006) no sé x kina estrnya raó, circumstància o motiu, vam superar lo récord d'entrades en 1sol dia a akest húmil blog!!! i això q jo casi no vaig entrar!!! jeje!! en total van ser 109 entrades!! l'àntic límit el teniem en 108 entrades dsd lo novembre!! la resta de dies hi sol haver, entre setmana, una mitja de 60 entrads!! i en total dsd lo 30 agost ha hagut 7388 visites!! si voleu saber més sobre l'estadística, nombre visitants, percentatges, països procedència...heu de clickar a la part dreta on posa ESTADÍSTICA!!
Mb7s;)

 
At 3/27/2006 5:37 p. m., Blogger Pingu said...

Kaixo!! OEOEOEOEEO!! a veure si conseguim els 110 per dia, i sobretot arribar als 10.000 visistants!!! p crt si tu no vas entrar casi gens i jo et puc jurar q fa uns quans dies q vos tink abandonats, te molt de merit!!!


Agur,

 

Publicar un comentario

<< Home