http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Los nostres amics de la FIATC!!

martes, noviembre 15, 2005

Los nostres amics de la FIATC!!


F.C. Igualada: 1 C.F.Jesús Catalònia: 1

Com aquesta setmana no he pogut complir amb les meues obligacions periodístiques, no podré escriure la meua crònica particular!! OOOh!!!(quina llàstima diran molts!! a que si Laia!! jeje!!). Però no tinc cap informació, ni criteri!! sobre el matx!! si algú sap com va anar lo partit pot escriure ni que siguen 2 línies!! Va Xavi anima't!! (Les fotos són del Camp del F.C. Igualada: Estadi Les Comes. El pròxim se dirà Punt i coma!! glups!!)

Com del merament esportiu no puc opinar, parlarem dels jugadors!! però no de tots!! "només", que en són molts, dels lesionats. Simplement encoratjar i animar a tots los que han passat pel quirofan: Xavi Subirats, Manel Canalda, Jaume Arasa, David Solla(aquests 2 últims el finde passat. I dins del mal s'ho passaven molt bé fent carreres amb les muletes i jugant a la PlayStation!!) o passaran: Ruben Castillo, José Fernàndez, Cristian Beltri. No sé si hem deixo algú!! Perquè hi han "repetidors"!! Que els vagi a tots Molt Bé la recuperació i que ha poder ser (ja sé que ells no voldrien!!) no tornar a anar a la FIATC!! que els metges ja coneixen sobradament lo nostre club degut al nombre excessiu de lesionats i operacions de lligaments i meniscs!! lo camp?? al principi se creia que era coincidència (abans de posar la gespa artificial no havien lesionats de genolls), però jo ara també començo a pensar en aquesta teoria. A més, la majoria dels lesionats s'ho han fet sols!! En això no estic criticant al Sr. Camp!! Ans tot lo contrari!! que fa molta patxoca tot verdet i es pot practicar un joc més tècnic (encara que això no m'afavoria!! jeje!!)
Propera jornada derbi tarragoní!!: CF JEsús Catalònia vs Cambrils. Aquest equip està molt habituat a la categoria ja que fa unes quantes temporades que es troba en ella i sempre s'ha caracteritzat per ser un rival incòmode. No és fàcil guanyar al Cambrils, perquè disposa d´un bon equip que juga amb precisió i entra per les bandes amb fàcilitat. Els del Baix Camp compten amb els mateixos punts que natros i venen de golejar (3-0) a tot un clàssic com és el Mollerussa, encara que els lleidatans no estiguin en el seu millor moment de forma.

  • Resultats de la jornada 9.
  • Classificació jornada 9.


  • I el filial?!?!?!
    EL seu partit va ser aplaçat degut a les adversitats climatològiques.És a dir, plovia que te cagues!!!i només se van disputar 3 partits. Esta jornada, avançada en horari el dissabte a les 17:00h degut al partidet que el Barça juga contra no sé qui a la capital d'un país estranger(deu ser un encontre en finalitats econòmiques i publicitàries!), els jòvens disputaran els 3 punts contra el C.D.Ginestar, un rival en principi assequible, però són aquests partits los q s'han de guanyar. No serveix de res guanyar contra el 2n, empatar contra el 1r, si després no guanyes contra un dels de la zona baixa.

  • Resultats i classificació de la jornada 9.
  • 9 Comments:

    At 11/15/2005 5:55 p. m., Blogger krusty said...

    La crònica 7mnal!! 1 mika diferent!! Es salsa rosa o revista dl cor pro dl futbol!! Rotllo Infanta Leonor!!
    MB7s;)

     
    At 11/15/2005 7:53 p. m., Blogger Pingu said...

    Tu sempre mantenint el nivell. Fins lo KPD.

    Agur.

     
    At 11/16/2005 8:10 a. m., Blogger krusty said...

    Feien falta les fotos del camp!! ;)
    MB7s;)

     
    At 11/16/2005 6:04 p. m., Anonymous Anónimo said...

    Ei Krusty posat al dia que Castillo ja esta operat!!
    ec!!! te faria la crònica xo no vaig nar a jugar, vaig preferir passar-me per la privat!!! estem molt estressats aki al super curset!!!

     
    At 11/17/2005 10:30 a. m., Blogger Pingu said...

    Osti Xavi, ja era hora q t'animessis,jeje.

    Agur

     
    At 11/17/2005 10:48 a. m., Blogger krusty said...

    Gràcies x l'aportació!! si ja ho sé q lhan operat!! pro tb lhan d tornar a operar!!! ara entenc xq van empatar!! jeje!! lo centre dl camp debia fer aiwes!! i no per laigua q caia!!jeje!!
    Mb7s;)

     
    At 11/17/2005 12:42 p. m., Blogger krusty said...

    És q abans nava en 1mika de pressa!! Vull donar una ben calurosa benvinguda a este nuestro blog a un dls "germans" (germà meu(¿?), germà dl cunyaaaaaaaaaooooooo d'Iva!!). Crec q tb és 1 spècie de krusty!!jeje!! Esperem q la seua primera participació no sigue la última!! les altres vegades no fan tan mal!! la 1ra smpre costa més...no surten ls coses com esperes...jo no savia...jo no pnsava....pro en pràctica i amb control de la respiració i de la ment se pot arribar a scriure comentaris a 1 blog sns sufrimnts!! jo ho stik aconseguint!! Ai!! Ah!! no us s3eu tan al curset!! q ja nho xpliken!! jeje!!
    MB7s;)

     
    At 11/17/2005 5:22 p. m., Blogger krusty said...

    M'havia deixat als meus xikets!!!
    MB7s;)

     
    At 11/17/2005 6:34 p. m., Blogger krusty said...

    Segons Toni(Iwaladí) diu q lo mal estat del terreny d joc va perjudicar los interessos dls locals!! jo ho dubto!!q natros sóm 1 equip tècnic tb!!! ens caracteritzem x jugar la pilota!! pilotes a la banda!! rapidssa!!
    MB7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home