http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: No va haver IGUALADA!!

martes, marzo 28, 2006

No va haver IGUALADA!!

C.F. Jesús Catalònia: 1 Igualada: 2
l'Igualada no falla. L'equip de Martí Alavedra es va imposar per 1-2 al Jesús Catalònia. El visitant Enric va obrir el marcador abans del descans, però Bonilla va empatar. Més tard, Gumà amb la inestimable col·laboració del porter Aitor va donar el triomf visitant.
(Crònica i foto extreta de http://www.regionalpreferent.com . La foto és de Jordi Vallés)

Resultats jornada 26 i propera jornada (25).
Classificació jornada 26.

I aquesta setmana...derby tarragoní!!! En la 1ra volta vam patir molt en un partit plujós!! Ho recordeu??? sinó teniu l'oportunitat de reviure'l clickant a l'enllaç: Crònica del partit de la 1ra volta. Actualment es troba amb els mateixos punts que natros i en la darrera jornada va perdre contra el Mollerussa, l'antepenúltim classificat. Al Municipal de Cambrils ha guanyat 7 encontres, ha empatat 2 i ha perdut contra l'Igualada, Amposta i Sitges, tots equips capdavanters.

Godall: 0 C.F. Jesús Catalònia "B": 0
El filial segueix la seva ratxa triumfal fora de casa en una 2na volta més que meritòria i aconsegueix un punt del difícil camp del Godall.
El partit va ser fluix en quant a joc però intens en quant a esforç físic. Després de vist lo vist, podem considerar just lo resultat, ja que no van sovintejar les ocasions clares per cap dels 2 equips.
Aquesta setmana esperem que continuï la ratxa forànea al camp del Ginestar, situat en posició compromesa però no hem d'olvidar que en la 1ra volta ens van vènçer a la Santa Creu en temps afegit i en una actuació més que "remarcable" del seu porter!! I no precisament actuació esportiva.
Pàgina web de l'Ajuntament de Ginestar.

Resultats jornada 26 i Classificació des de la pàg web oficial de l'Olímpic de Mora.

Resultats jornada 26 i Classificació de la Federació Catalana (fins dijous aquest link no funciona!!)