http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PERSONATGE REVELACIÓ

miércoles, agosto 06, 2008

PERSONATGE REVELACIÓ

En les últimes campanyes un dels actes que més s'espera i més intriga comporta és la proclamació del Personatge Revelació. No vol dir que s'aparegui del no res com un espectre baixant des de les altures!! Tot lo contrari, és una persona constant que sempre està present, una espècie d'èsser omnipresent. Com algun Déu, però amb algun grau etíl·lic més!! Enguany el preciat galardó (alcalde de MAdrid!!) va anar a parar a mans del lleonet David Solla. Diuen los entesos que molt merescudament!! pos los hi farem cas!!

dES d'aquí només resta (i suma!!) per felicitar-lo!! i l'encoratgem a que fase honor d'aquest preuat premi durant tota la temporada, anant a actes públics i governamentals (que no vol dir que s'hagin d'adornar!!) en representació de la juventud del poble de Jesús!!

També cal (i arena) destacar que la Penya Guanyadora dels Circuit de Proves de les Festes de Jesús van ser: "Jove i tu?" o "Jo bé, i tu?" (Si hi ha algun membre de la penya a la sala que me trague el neguit de la ignorància!!). També felicitar-los, així com al conjunt de totes les penyes i colles que crec que se van comportar molt correctament durant totes les Festes i creant un gran ambient d'amistat, germanor i harmonia!!

Etiquetas: