http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: QUE VE EL LLOP en FLAMES!!

martes, julio 08, 2008

QUE VE EL LLOP en FLAMES!!

Molt bon paper de l'equip GR Jesús en les primeres carreres com a "equip".

Dissabte es realitzava possiblement, la prova més dura, degut sobretot a l'horari i característiques del recorregut, encara que totes ho són molt!! Era la Cursa de Muntanya Tortosa-Ampolla, de 32 km (voleu dir que no n'havia algun més??).

La sortida va tindre lloc a les 13:30h baix un sol insultant. Una idea: no mos podiem posar crema solar per què ja estàvem suats sense fer res. La pujada al Coll de l'Alba, tot i que l'asfalt s'apegava literalment a les soles, va ser lo més agradable de la carrera (a excepció de l'arribada, és clar). A partir d'aquí la xafogor va anar augmentant fins a límits inesperats. I jo que pensava que los ventiladors mos farien vent!! Ni s'immutaven al nostre pas errant!! Després de 2 pujades considerables, la 2na bastant pesada, me comenten que estem a meitat de la cursa. Que: "Ja tot és costa abaix". Greu error pensà que ja estava tot fet!! Arribat a aquest punt lo ritual ja indispensable de canvi de calcetins, vaselina als peus i polvos a les sabatilles!! perdo temps, m'avança gent!! però después recupero!!

Començem a baixar i a planejar. L'Ampolla se divisa al fons, molt al fons, encara massa lluny per al meu gust. Penso que falta massa!! Anem a un bon ritme amb Karim de Xerta (http://www.ccex.cat/) i 2 noies més (en aquell moment 2na i 3ra de fèmines). L'esforç i el cansament ja eren evidents. Però lo punt culminant arriba quan en un avituallament ens comenten que falten 9 km!! això soposa 1 hora més de cremar-nos a l'infern terrenal!! un temps que mos va parèixer excessiu i al cap li va costar assimilar!! Va ser una martellada molt dura de superar!! Una dada: a un dels barrancs el termòmetre marcava 37 ºC!! costava respirar!! les ulleres empapades de suor!! i no les podies netejar amb la samarreta per què encara estava pitjor!! Va ser quan per primera vegada reconec lo que tantes vegades m'havien dit i mai havia acceptat: "ESTEM BOJOS!!" i com a "extra" en lo tram final de carrera, algun gracioset (per no cagar-me en la mare que el va parir!!) va canviar una cinta senyalitzadora i mos va fer perdre més temps. Jo la veritat no massa (uns 3 minuts), però ja qualsevol esforç suplementari i innecessari se feia descomunal, i a més al cap li costa recuperar-se!! Al final crec que vaig realitzar un més que acceptable paper per a les meues possibilitats. La cleca a l'arribada així me va recompensar les 4 hores de "penitència"!!

Com sempre, Gerard i Javi m'esperaven. Javi va patir una insolació i va acabar una mica tocat, tot i així va quedar 7è, 4rt de la categoria!! una posició abans (6è) Gerard, i també 3r de la categoria, fet que li va permetre pujar al podi!! Primera Copa per algun integrant del GR Jesús!! Jo vaig creuar en 26na posició general i 15è de la categoria. No havien molts participants de sortida i molts van abandonar, això ja indica la duresa de la prova, per tant lo simple fet d'acabar-la ja és un orgull que m'omple de satisfacció!! Los que no podem guanyar Copes ens hem d'aconformar en arribar dignament!!

Només dir que quan me'n vaigue a l'Infern ja estaré acostumat al seu foc!! No sé per què l'any que ve tornarem a descendre a les profunditats, però ja aniré molt més mentalitzat!! I amb manta ignífuga!!

Totes les FotoS

Totes les classificacions

Etiquetas: , ,

9 Comments:

At 7/09/2008 2:51 p. m., Anonymous Anónimo said...

Srta. Yamabuky dijo...
Ei!!! moltes felicitats a tots!!!

REalment us podem confirmar que feia una calor horrible i tb penso i afirmo que esteu com una cabra!!! això no pot ser molt bo per al cos!! ara que lo que fareu la setmana que ve tammpoc!! je,je!!!

Continueu esforçat-vos així!!! ànim equip GR!!1

Moltsbes!!!

 
At 7/09/2008 6:27 p. m., Blogger Pingu said...

OE OE OE!!!! ja et vaig felicitar, però llegint tots els detalls de la carrera, m'omple D'ORGULL el fet de coneixet i sobretot de tenir-te d'amic!!!

agur.

 
At 7/09/2008 6:28 p. m., Blogger Pingu said...

Demà penjaré l'estadistica de la F1 per que la gent pugui disfrutar més del LLOP!!

agur.

 
At 7/09/2008 6:35 p. m., Blogger krusty said...

Home Pingu!! MOLTES GRÀCIES!! pro no deixa de ser una cursa a peu sense més importància a nivell exterior!! x mi si q era important!

lo fet d'acabar una cursa d'este tipo no vol dir q sigue bona persona, agrdable, simpàtic, ben plantat (i abonat), intel·ligent, ocurrent, despert, etc...etc...

pro moltes gràcies iwalmnt!!
MB7s;)

 
At 7/09/2008 6:37 p. m., Blogger krusty said...

Ah!! jo tb tinc una nova crònica del LLop, pro en akest cas de la Pujada a Caro, feta x un altre membre del GR Jesús!! tot keda a casa!! jeje!!

Mb7s;)

 
At 7/10/2008 12:06 p. m., Blogger Pingu said...

Un altre membre???? quin l'esquerre o el dret?

agur.

 
At 7/10/2008 12:24 p. m., Blogger krusty said...

Depent de la banda x on ho mires....jeje!!

Mb7s;)

 
At 7/10/2008 3:57 p. m., Anonymous Anónimo said...

Tanta amistat i bon rotllo me farà plorar i tot...

 
At 7/10/2008 4:11 p. m., Blogger krusty said...

Va Risto!! no sigues així!! si vols ja abandonem l'acadèmia!! pro pensar q l'any q ve potser tu lo prota!! PODEMOS!!...si vols!!

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home