http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PREPARACIÓ CURSA DEL LLOP

martes, julio 01, 2008

PREPARACIÓ CURSA DEL LLOP

Dissabte 28 juny vam realitzar un entreno secreto-públic per tal de preparar sobre el terreny "in situ" la Carrera de Muntanya de la Cursa del Llop Tortosa-L'Ampolla.
La sortida va estar marcada en un inici per la falta de coneixement (no es que estessem desbocats!! sinó desconeixement del camí!!) lo que se va traduir en un salta-màrgens contínuos, sort que los ventiladors eren un punt de referència més que evident!!

Després trote entre Molins de Vent al vell estil "Don Quijote", per poc algú no acaba mig tocadet després del solet i ...perquè cap Mas té un grifo fora??

I com sempre, lo millor la cervessa molt fresca de la Perla. Sinó pregunteu-li a Gran Hermano que encara deu estar allí bebent...jeje!!

I aquest Cap de Setmana l'equip GR 7esús s'estrena en una Cursa Oficial, i serà a una de les més dures de la zona: la Cursa del Llop. Tindrem representants en vàrios fronts. A la Cursa de Muntanya (del riu al mar): Tortosa-l'Ampolla (32 km) , participaran los 2 abanderats de l'equip: Javi Royo i Gerard Borràs, així com seguint-los a anys llum un servidor!! Diumenge serà el torn de la Mitja Marató més dura de l'Estat: Tortosa-Caro (21 km). En ella pendran part los 2 abanderats anteriors (Javi i Gerard) i s'entrenaran en competició José Fernàndez i Manel Canalda.

No cal dir que tothom qui vulgue pot venir a animar als nostres corredors per tal de dixar lo nom del nostre poble lo més alt possible: PODEMOS!!

Etiquetas: , , ,

6 Comments:

At 7/03/2008 1:51 p. m., Blogger krusty said...

Eics!! a esteu tots de vacances o és q teniu molta faena???

Mb7s;)

 
At 7/04/2008 1:43 p. m., Blogger krusty said...

No té res a vore en aquesta entrada, pro si en la de "Falten científics"! x si a algú li interessa: "Investigar, una tarea de héroes!" del diari "el Economista":

http://www.cbcat.net/pdf/08070214.pdf

 
At 7/07/2008 11:36 a. m., Blogger krusty said...

En breu, petita crònica de l'intensiu cap de setmana del Llop!! amb podi d'un dels integrants del GR Jesús inclós!! una pista, jo no vaig ser...;) i molt bona actuació per part de tots!!
Mb7s;)

 
At 7/07/2008 7:00 p. m., Blogger krusty said...

Veigueu si les coneixeu...

http://ilercavo.blogspot.com/2008/07/xvi-cursa-del-llop.html

 
At 7/08/2008 6:38 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! moltes felicitats a tots!!!

REalment us podem confirmar que feia una calor horrible i tb penso i afirmo que esteu com una cabra!!! això no pot ser molt bo per al cos!! ara que lo que fareu la setmana que ve tammpoc!! je,je!!!

Continueu esforçat-vos així!!! ànim equip GR!!1

Moltsbes!!!

 
At 7/09/2008 6:04 p. m., Blogger Pingu said...

MOLTA FORÇAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GR7esús.
agur.

 

Publicar un comentario

<< Home