http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LOS DEL DIVENDRES

lunes, diciembre 11, 2006

LOS DEL DIVENDRES

Recentment s'ha creat un nou grup heterogeni, no organitzat ni inscrit en cap llista ofical, de moment!! Lo grup en concret uneix a la perfecció sortir de festa los divendres i aprofitar a les acaballes de la nit per fer esport. Estic parlant de "LOS DEL DIVENDRES!!" És una secció multisectorial, en gent de tot tipus, creada sense ànim de lucre que mos vam començar a reduir fa un parell de divendres (d'aquí lo nom!!!) i amenaça en fer-ho cada 1r divendres de mes!!!! La cosa promet!!! Paral·lelament, com a còpia barata (de bon rotllo!!), s'ha creat "LES DEL DIVENDRES". No tinc massa clar si també es reuniran lo 1r divendres de cada mes o ho deixaran per al 2n divendres!! Pel que hem anat apreciant millor que ho facen un altre dia, per que al final acabem tots junts (però no revolts!!) i així guanyem una nit de sortir!! no?!?!?!??
Ara ja només falta que surtigue una altra associació anomenada "LOS DEL DILLUNS!!" o "los Lunis!", però crec que la cosa no triumfaria tant!! que penseu?!?!??
AH!! després va haver-hi una sessió de "FESTIVAL DEL HUMOR"!!! jo no m'ho perdria per res del món!!! o SI!!!

Etiquetas:

4 Comments:

At 12/11/2006 10:38 a. m., Blogger krusty said...

Lo 2n sopar de LdD ja s'ha fet!!! pro x motius d'un membre se va passar a dissabte com a cas excepcional!!! té +gràcia (jeje!!) en dvndrS!!
MB7s;)

 
At 12/11/2006 7:27 p. m., Blogger Pingu said...

Et recordo q ja existeix i des de l'any passat!!! los del Dm o Dmx, que se celebra aproximadament cada 15 dies, jejej.

agur.

PD: paper WC!!! ay COPER!!

 
At 12/11/2006 8:01 p. m., Blogger krusty said...

EI!! Q tal les olives?!?!? crec q los dl Dm o Dmx hasta lo febrer res d res!! no?? jeje!!
MB7s;)
AI!! AI!! COper!!!

 
At 12/12/2006 3:54 p. m., Blogger Pingu said...

+ val al febrer que a l'octubre de l'any q bé, jejejej. Olivetes, Bé, MOLT Bé, treballar en aquest horari es brutal. Inici a les 10:30 i dinar a les 13:30 i després kp a casa. UFF Q cansat, jjeejejj.

 

Publicar un comentario

<< Home