http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: MALAÏTS ÚLTIMS MINUTS!!

jueves, febrero 09, 2006

MALAÏTS ÚLTIMS MINUTS!!

Viladecans: 1 C.F.Jesús Catalònia: 1
El Catalònia, com tantes altres vegades aquesta temporada, va deixar perdre 2 punts en el temps de descompte.

No vaig vore lo partit ni tinc opinions de ningú, per lo tant...no hi crònica!! En un article llegit a www.preferent.com deia que al final el Viladecans havia aconseguit l'empat que feia justícia al que s'havia vist sobre el terreny de joc. Ni idea de si és cert, algú mos informa??

El que si que és significatiu, és que los jesusencs han deixat perdre molts de punts en els darrers minuts (Gimnàstica Iberiana, Camp Clar, Santa Eulàlia, Viladecans). No sé si és falta de concentració, cansament, canvis mal realitzats, o que és!! però s'hauria d'estudiar i estar més atents!! que hem deixat a la cuneta massa punts per aquestes circumstàncies.

Com no tinc ni idea de com va anar lo partit, la següent cançó és una mica rebuscada o, potser si ho penseu bé, no tant. Sabeu per què l'he triat??? qui ho encerte tindrà entrada lliure a la Lluna tots los dies que queden per acabar l'any fins a finals d'any!!


Powered by Castpost

Aquesta setmana ens visita la sempre temible Gimnàstica Iberiana. En el seu camp ens vam avançar gràcies a un gol de Talarn. Però ens els minuts finals (lo que comentavem abans) ens van capgirar el marcador. A vore si los hi podem tornar la derrota. Serà un partit difícil, ja que és un equip lluitador amb bons jugadors i que ocupa posicions capdavanteres. Esperem, per altra banda, que no vingue molt de públic d’Amposta, perquè això podria crear problemes al nostre club, als nostres jugadors i al Fair-Play en general, que sempre ha de predominar en qualsevol tipus d’esport.

Crònica del partit de la primera volta contra la Gimnàstica Iberiana.

Resultats jornada 19 i propera jornada (20).
Classificació jornada 19.

J.D. Flix:1 C.F.Jesús Catalònia "B": 1
Per altra banda el filial va aconseguir més que un meritori empat al sempre difícil camp del Flix, tercer classificat.
Els nois d'Albert de la Vega no havien puntuat mai fora de casa, però ara sembla que li començen a treure partit, ja que en los 2 últims desplaçaments han sumat sengles empats. I en 2 camps verdaderament difícils, i més tenint en compte que el Flix començava la jornada com a tercer classificat i amb esperançes d'aconseguir l'ascens.

I aquesta setmana ens visita el Corbera d'Ebre, només 2 punts per sota. Necessitaran de tot l'apoyo incondicional dels seus aficionats per guanyar a aquest rival directe.

Resultats jornada 19 i Classificació.