http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Alegreu la Vista!!

martes, enero 24, 2006

Alegreu la Vista!!

Els 2 equips del nostre poble jugaven com a locals i cap dels 2 va desaprofitar l'ocasió per sumar 3 punts més.
C.F.J. Catalònia: 2 Vista Alegre: 1

El partit va començar de manera nefasta per als locals, perquè als 11 min. s'avançaven els de Castefa en el marcador. De totes maneres l'alegria del seu nom els va durar poc, perquè tan sols 1 min. després Aleix empatava per als jesusencs. Fins a la mitja part partit entrabancat, amb molt de migcampisme i sense ocasions manifestes de gol per a cap dels 2 contendents.
En la segona meitat un altre gol d'Aleix decidí i va decantar definitivament el partit per als verd-i-blancs.

Resultats jornada 17.
Classificació jornada 17.
Hem tornat agafar una bona ratxeta. 6 punts de 6 possibles i la setmana vinent tornem a jugar a la Santa Creu. El partit correspondrà al primer partit de la 2na volta i serà contra el U.D. Marianao Poblet, que va suposar el debut del Catalònia a la Preferent i de la 1ra campanada al vèncer al . Els de Sant Boi van tenir un inici de campionat irregular, on "a priori" havien de ser un dels rivals a vèncer, però . Com a visitants han guanyat a camps tan difícils com al de la Gimnàstica Iberiana i al del Santa Eulàlia, entre d'altres.

  • Propera jornada (18).


  • Crònica del partit de la primera volta.

    I aquesta jornada 2 cançonetes curtes. Us sonen?? sabeu quines són?? i el perquè ocupen el lloc privilegiat de la secció musical del Jesús Catalònia?? va que és fàcil!!


    Powered by Castpost


    Powered by Castpost

    C.F.Jesús Catalònia "B": 4 U.E. Benifallet: 1

    Amb un joc pràctic però no mancat d'espectacle, els nois d'Albert De la Vega van va donar una lliçó de futbol (com ja va sent normal com a locals) i van derrotar contundentment a un rival directe.

    Als 35 min de la 1ra part el marcador ja reflexava un clar 4-0. Amb gols per partida doble de Tomàs (lo 12è) i del capità Alfonso Boix (el 6è), aquest últim sembla que se va retrobar, no només amb el gol, sinó amb el joc, ja que feia jornades que estava desconegut. 5min abans de la mitja part David De la Vega deixava als seus companys amb 10 per doble amonestació. A lña repressa els locals tancaren una mica línies, però els benifallencs tampoc gaudiren de clares ocasions. Només un gol estèril els servia per retallar certa distància, ja insalvable per als visitants.

    A destacar el gran partit, tot i no marcar, de Juanma Fatsini. Un malabarista del futbol, amb retalls, driblings, controls, filigranes, que firmaria el propi Ronaldinho. Només vigilar que algun adversari furiós no el lesioni.

    Aquesta jornada ens desplaçem fins a Tivenys 2n per la cua però un rival difícil, i més tenint en compte els últims precedents i la nefasta ratxa dels jesusencs com a visitants. Aquesta 2na volta haurem d'anar molt en compte, ja que jugarem 6 partits com a locals i 11 (si 11!!!!) com a visitants. Tindrem oportunitats per millorar l'estadística forànea.

    També agrair la col·laboració de José Fernàndez, un dels capitans de l'equip però actualment lesionat dels lligaments del genoll, per deixar-me fotografiar la seua llibreta: "La llibreta de José!". Potser podriem establir un estat de col·laboració mútua, ja que té certes inquietuds reporterofutbolístiques semblants a les meues. No sóc l'únic freaky!!

  • Resultats i classificació de la jornada 17.
  • 2 Comments:

    At 1/26/2006 12:50 p. m., Blogger Pingu said...

    Quan juga i a quin hora lo Cata sta stm? I tú baixes? pq si és així m'agradaria venir (xi puc), a viure en directe un enfrontament d'aquests nivells.

    agur.

     
    At 1/26/2006 2:27 p. m., Blogger krusty said...

    Lo Preferent juga diumnge, suposo q a ls 4. Lo Filial juga a Tivenys.
    Mb7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home