http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: IN SESSION FISIO

lunes, enero 16, 2006

IN SESSION FISIO

Hi ha nits d'hivern que t'agradaria estar a casa. Gitat al teu llitet i, si pot ser, arropat per una bona companyia, pos encara millor!! Però hi ha cops que això no pot ser. Per què?? una de les raons és per que hem de treballar fins a hores intempestives, altes hores de la nit (fa uns 2000 metres d'alçada!!), ja que cap a les 9 de la nit extreiem sang de triatletes d'èlit (entre ells els bessons jesusencs Juarez-Rosselló) i hi ha anàlisis que s'han de fer al moment. El resultat?? que la feina no acaba fins passades la 1 de la matinada!! la conseqüència?? que acabarem bojos!!! ja que mos toca treballar, al menos fem-ho amb humor, bon rotllo i alegria (cuando me dijeron...)!! La prova?? el següent video!!! Dins video!! Dj Pi in session desde la discoteca de moda entresetmana:FisioClubDance!! Música a tope!!

Lo video ha estat gravat i editat per Nuriaka.Esteu invitats a visitar lo seu blog clickant damunt d'ella!! bueno, del seu nom volia dir!!

Etiquetas: , ,

7 Comments:

At 1/16/2006 3:28 p. m., Blogger Nuriaka said...

crec que hauriem de presentar el conjunt de videos en un concurs ;)

 
At 1/16/2006 4:07 p. m., Blogger krusty said...

Heu vist l'anunci d Filipinos?? se veu q la penya envia los seus anuncis i surten x la tele. Només pot durar uns 10seg i no pot sortir música q no hagim composat natros! amb drets d'autors!! això és 1 problema!! Hia premis. Lo 1r?? 1 vbiatge x a 2persones a Hollywood!! si!! si!! en serio!! i d'altres com un passe x nar tot l'any gratis als cines!! no stà gns malamnt, no??.Ja nhia moltíssims de pnjats.
Bases del concurs i videos enviats a: www.filipinos.com

Crec q podriem pnsar alguna coseta!!! stik en ello!!!
MB7s;)

 
At 1/16/2006 6:24 p. m., Blogger Pingu said...

Lo problema serà quines 2 persones van Hollywood!! tu i la nuriaka? o tu i la Iva? o la Nuriaka i la seva parella?...

UUUUUIIII, qina polèmica!!!

agur.

 
At 1/17/2006 8:30 a. m., Blogger krusty said...

No!! No!! s'hauria d fer 1 atre video!! xq ha d sortir la capsa d filipinos o los filipinos sns capsa x allí!!
MB7s;)

 
At 1/17/2006 10:58 a. m., Blogger Nuriaka said...

oma jo ja aviso que de compondre musika ni idea... i no crec que partir-se de riure darrera la càmara tingui tan de mèrit com estar davant la càmara... per tan cediria el premi (tink molt bon cor jo jeje).
Per cert, allò de los especialistas a quin punt ho tindriem???

 
At 1/17/2006 7:29 p. m., Blogger Pingu said...

Si, si, "te seguimos a todas partes, somos tus fieles seguidores, lalalalal, ESPECIALISTAS!! quan començarà a moure la canço de l'estiu? Per cert era la SER o la COPE? jejej.

Agur.

X cert nuriaka tens molt bon COR!! regala un viatge!!

 
At 1/18/2006 8:38 a. m., Blogger krusty said...

És molt bona persona!! i millor companyia!! Lo d los especialistas jo tb stik preocupat!! estan frenant la meua escalada cap a la fama!! els enviaré 1 email!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home