http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: BIOFRANCTIRADORS!!

viernes, enero 20, 2006

BIOFRANCTIRADORS!!

L'assumpte és senzill. Se fa fosc i a esta casa quan lo sol s'amaga i surten tot de personatges estranys (o particulars) prop de la facultat, la gent del departament també se transforma!! Estem cansats de treballar durant tot lo dia. La majoria de gent (inclosos los jefes) ja no van pegant voltetes pels laboratoris com a ànimes en pena vigilant tot lo que fas. La conseqüència?? el volum de la música pot estar alt. Molt alt!! (com ja heu vist als altres videos). I fer certes coses que quan te sents observats no pots fer. Com a mostra lo video següent. Sé que els pobres nois que estan estudiant per als exàmens a la biblioteca (i sobretot i en particular la noia del jersei verd en ulleres) no tenen cap culpa de la nostra agobiamenta vespertina, però és simplement una broma sense mala intenció i bastant innocent. Encara que us asseguro que la noia "atacada" ja no se va poder concentrar més en el seu estudi. Material necessari?? un punter làser tan útil per donar les classes, una biblioteca aprop, enfront del teu lloc de treball, i una càmara de fotos per gravar-ho. La resta ho podeu vore vatros mateixos. Encara que la qualitat no és massa bona i no se veu massa bé, vam xalar molt!! Possiblement hi haurà 2na part!

Etiquetas: ,

13 Comments:

At 1/20/2006 1:25 p. m., Blogger Nuriaka said...

Veus com a tu tampoc se't veu el video???
aixo es raro... potser es que ens ho han censurat pk es comença aixi i s'acaba donant collejas a la gent i filmant-ho amb el mobil?

 
At 1/20/2006 1:37 p. m., Blogger krusty said...

Potser l'hauries d tornar a pnjar!! potser vas copiar mal lo codi!! potser si q lo Sr.President de l'associació Deixeu Studiar Trankils als studiants mos lhan censurat!!
MB7s;)

 
At 1/20/2006 1:40 p. m., Blogger krusty said...

Ei!! hem averiguat lo problema!!! no us assusteu!! la pàg on se pujen ls videos x a q tots vatros los puguésseu disfrutar tenen problemes tècnics!! és a dir, com diria ma iaia: "És culpa d'ells!". Esperem q se solucione en breu!!
MB7s;)

 
At 1/20/2006 4:27 p. m., Blogger Pingu said...

Solució: penjau en un altra web, com per exemple la q penjes la Miusik. Tio q sok Busisoluxons!!jejejej

agur.

PD: stic molt interessat en veure lo flim.

 
At 1/20/2006 5:34 p. m., Blogger krusty said...

És q jo no tink l'arxiu dl video, xq ho vam fer en la càmara de Nuriaka. Només tinc lo codi HTML! i Nuriaka no té compte a Castpost. O sigue q, o ho arreglen abans de dilluns o fins dilluns, q mos tornarem a vore, no puc canviar de servidor de videos!!
Molt BnFinde a tothom!!
MB7s;)

 
At 1/20/2006 7:28 p. m., Blogger Pingu said...

OK, poz no rés, passaré dos dies sense dormir i ja ta, jeje.

agur.

 
At 1/20/2006 7:37 p. m., Blogger Pingu said...

kuxa! he trobat aquesta pag, i he pensat en tu. Igual va s un altre qi meu va dir, xò bueno. Al final de la pagina hi ha els colors amb els seus numeros corresponents. Si t'interessa aquí tens: http://www.pimpwebpage.com/scrollbar.php

agur.

 
At 1/23/2006 1:35 p. m., Blogger Nuriaka said...

tink ganeta i hi ha molta cua al microones snifus

 
At 1/23/2006 6:29 p. m., Blogger krusty said...

Crec q lo video ja va!! al menos jo lo puk vore!!! q us sembla???
Mb7s;)

 
At 1/25/2006 11:17 a. m., Blogger Pingu said...

Si jas veu. No teniu vergonya!! sou uns delinqüents!! Q no recordeu fa uns pocs anys q staveu patint lo mateix?? Q no palpeu el sofriment d’aquestes noies i nois? Q no teniu un sentiment de kulpa x això q feu?

PD: Si monteu una altra festa de “FRANCOTIRADORS”, m’aviseu jejejeje.

Agur.

 
At 1/25/2006 1:28 p. m., Blogger krusty said...

No tnk cap sentiment de culpa!! sóc un replicant?????
Mb7s;)

 
At 1/25/2006 7:25 p. m., Anonymous Anónimo said...

Krusty que es este video??l'acabem de vore tots los del curset!!! vaya imatge dels futurs doctorats a la facultat de biologia!!Descanseu que us fa falta!!!
Comentari general:"en lo que mos esforcem aqui al cole pq dp acabeu aixi!!"

Bes de tots!!

 
At 1/26/2006 7:42 a. m., Blogger krusty said...

Pos imagineus kom acaben los atres..........
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home