http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: ANTENA 3 i les seves parides...

jueves, enero 19, 2006

ANTENA 3 i les seves parides...

M’agradaria fer un petit homenatge a uns dels ídols del DAKAR 06. Fa uns dies vaig veure per ANTENA 3 (no l’hauria de mirar però soc MASSOKA), que el nou esportista de l’any 06 seria Carlos Sanx, pq arrasaria al Dakar. Però esta clar que no és pot parlar del futur i menys en una cursa on lo que prima, és la constància i no pas les victòries parcials, sinó al temps.


TOTAL que la cursa a finalitzat i ningú recorda els cants de SIRENA d’ANTENA 3, pregonant “EL NUEVO GALACTICO – POST FERNANDO ALONSO”, (excepte jo)...

Where this ANTENA 3? Que no recorden qui va guanyar? on és el “Bombo i Platillo” per Marc Coma? Vencedor en motos. O pel 3è lloc de Nani Roma en cotxes, per cert Carlos Sainz 11è.


PER TANT FELICITO a un dels VERDADERS guanyadors MARC COMA!! Enhorabona al noi d’Avià per la seva constància.

Etiquetas: ,

3 Comments:

At 1/19/2006 1:08 p. m., Blogger krusty said...

Si!! Si!! jo vaig sentir q deien de passada q lo campió era espanyol!! i Carlos??? ja li val!!! no fa molt ne parlavem al poble!! un tio q stà gafat en ls cotxes!! q sempre li passen coses!! q és lo pupas dl motor!! i ojo!! q lo noi és vàlid!! pos va i s'apunta al Dakar!! on allí fijo q li havia d passar algo!! jo crec q pot donar gràcies a Déu, all Déus dl dessert o a ki vulgue x haver tornat viu dl dessert!!! i no és broma!! hia uns 5ó6 q no poden dir lo mateix!! i x sort ell només va perdre unes 8h en 1 sola etapa!!! Lo successor d'Alonso!??!??!?! jeje!!!
MB7s;)

 
At 1/19/2006 1:30 p. m., Blogger Nuriaka said...

només volia dir que el guanyador de quads també és català, la punyeta és que els classifiken dins de les motos i no se'ls hi dóna tanta corda... po jo crec que arribar a Dakar amb quad ja te el seu mèrit!!!! Osia que el pobre noi guanyador del Dakar amb quads també se li hauria de felicitar no (en nani roma, que és de la Plana tb no dik k no ;)

 
At 1/19/2006 2:48 p. m., Blogger krusty said...

Pos felicitem-lo!!! com a tu!! xq avui la nostra Nuriaka fa 26 anyets!! a la flor dela vida!!! pro una flor de ls flors boniques!! no akelles flors q dius: "I tu ets una flor?? si pareixes una malaherba!!". Pro ste no és el cas de la nostra Nuria!! tan fresca, desperta i alegre com una Aloe Vera!! Vera q si?? si la veieu stireu-li ls orelles!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home