http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CORRE-CORREFOC BENICÀSSIM

martes, enero 24, 2006

CORRE-CORREFOC BENICÀSSIM

Diumenge passat vam anar a fer un bonic correfoc a Benicàssim en honor a Sant Antoni. Eren festes. L'expedició, en principi, era limitada, perquè una gran quantitat de diables i tabalers estaven baixant amb més o menos gràcia per les pistes del païs dels Pirineus i d'altres bufant per Espolla, com si no fes prou tramontana per allà dalt!! Tot i així, al final vam ser 22!! "Ventidó!! ventidó!! ventidó". Nombre prou considerable i tots los components van desenvolupar a la perfecció les seues funcions.
El correfoc es va desenvolupar amb total normalitat (cap ferit de gravetat). Tot bé, excepte que mos vam canviar al carrer, vam començar lo correfoc amb lo bocata a la boca i que mos vam dutxar en aigua gelada. A part d'això, tot molt bé!!
Públic, segons los organitzadors uns 5000!! segons la guardia urbana 20!! i contant-nos a natros que erem 22!! Molta gent detràs del carro i ballant i corrent al mig no massa, però insistents i regulars. Se'ls veia l'alegria als seus ulls adolescents i plens de vida!! Disfrutaven de l'instant!! temps: 45 min.!! enceses final: 1!! jeje!! enceses pel mig: 3ó4ó5!! 2 formatgets. 9 forkes (debutaven: Cinta Subirats, Benito Jr. i Manson) més lo cabró de Gus (professionalment parlant, lo de cabró!!), 5 caçolers (fatal com sempre!!), 2 intendents (Rosa i Bonavila), 1 encenedor (Sisket)i 4 al carro (on debutaven Raquel i Ivana, acompanyant a Pedrola i Patxi)!! Muniato saltarà!! q way!! i no se la pegarà!! Foc cremat: casi tot lo que portàvem!! per foc no va ser!! d'això no podran haver queixes!! També havien uns "ojeadors" de Malmoe (Suècia) i se veu que hi ha possibilitats d'anar de correfoc a aquesta bonica ciutat nòrdica de 270.000 habitants.

Pel viatge van posar "Miss agente especial 2" de Sandra Bullock. No era massa bona (al meu gust) i la gent va aprofitar per dormir desprès de vore Marina d'Or "Ciudad de Vacaciones". 12:40 nit arribàvem a la màsia!! alguns encara van anar a vore Pepita per fer 1 cervessa o 1 cubata!! és que hi han depravats!!!
(clickant damunt les fotos les voreu més grans!! al tocar creixent!! com d'altres coses!!)



Etiquetas:

5 Comments:

At 1/24/2006 2:42 p. m., Blogger Santi said...

ara entenc perquè has tardat tant a venir a dinar!!! si sempre tot té una explicació!!
i s'ha de reconèixer q dp de llegir "l'editorial", com si haguessim vingut nosaltres al correfoc!!!
mb mb!!! :P

 
At 1/24/2006 4:04 p. m., Blogger krusty said...

Si és q tot necessita 1 procés i 1 tmps!! avui fa solet!!!
MB7s;)

 
At 1/24/2006 8:10 p. m., Blogger krusty said...

Heu vist q avui hem passat de les 5000 entrads???? en total!!! no només avui!! ja seria massa!!! només passarà kuan algú face un strptease cibernètic!!! algú accepta lo repte???
MB7s;)

 
At 1/25/2006 1:51 a. m., Anonymous Anónimo said...

Molt bé Pere, molt bé!
Jo ja te fitxo per adelantat per a futur cronista de notícies de la web dels 7 cervells. Segueix en construcció... com la meua tesina.
Ah: ja saps la web, no? http://www.7cervells.org

Cuida't! A, per cert: te robo les fotos per a les galeries de la web (ja ficarem el nom de l'autor, no te preocupes!)

Josep B.

 
At 1/25/2006 8:17 a. m., Blogger krusty said...

Oh!! OH!!! un nou internauta al nostre humil blog!!! Benvingut sigues!!! x supost q pots agafar les fotos!! jo no cobro drets d'autor, de momnt!! jeje!! i menos als 7C!! lo dia q siguéssem més diables ne faré de lespectacle!! dl foc!! enceses, etc!!! pro dmnge ja saps q no vam parar i me sabia mal agafar la càmara i dixar la forka!! i x a construcció interminable, tipo Sagrada família, la de la meua tesi!!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home