http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: MARATÓ 2008: OBJECTIUS COMPLITS!!!

jueves, marzo 06, 2008

MARATÓ 2008: OBJECTIUS COMPLITS!!!

Tic, tac!! 5:58h Tic, Tac! 5:59h Tic, Tac! 6:00h!! RRINGG!! RRRINGGG!!! Despertador! Son! Cansat! Il·lusionat! Dutxa! Pa torrat en tomata i petxuga de pavo, café, iogurt! Metro! Café! WC! 8:20h Calaixó! Preparats! "Gallinasso de Piel"! 8:30h Sortida!! 18.000 peus fan tremolar BCN!! Bon inici! Km 8: primeres molèsties! Massa pronte! les ignoro! km 10, vaig massa ràpid! Mitja marató (km 21) Bon temps. Bones sensacions però no sé si aguantaré lo ritme i lo dolor "in crescendo". Km 22, fotos + assitència tècnica (aigua + energia). km 24 a 28, com l'any passat, los més pesats. Troç de circuit fred. Baixo ritme. Dubtes: dolors cames més que obvis. Ja no puc ignorar-los! Però si conviure en ells!! Km 29-32, recuperem intensitat. Compte enrera cap als 42!! Possibilitat de baixar de les 3h 50 min. Tinc la llebre de 3h 45 min a 1 minut!! M'estimulo!!! Falten 10....9...8...7... Km 35: Arc de Triomf!! la gent s'abarrota per a vore't passar!! me recorda a les etapes de muntanya del Tour!! No te coneixen de res ni ets Indurain!! però això no és motiu per a que los seus crits t'espentegen i t'aixequiguen les cames!! Al casc antic i a les Rambles lo mateix, lo públic amontonat, com en la gran part del recorregut no deixa d'animar-te (crec que ells no són conscients de la gran ajuda que això suposa per al corredor popular!! Tantes hores de solitut)
Del km 35-40, m'estanco. M'agafa un enanito en martell i fa un muret!!. Les cames no tiren!! Km finals!! S'HAN EQUIVOCAT AL MEDIR-LOS!!! AIXÒ SÓN MILLES!! AQUÍ ESTEM AL SISTEMA MÈTRIC INTERNACIONAL!!! NO SOM AMERICANS!! HAURIEN DE SER KM!!! Superaré les 3h 50 min, no obstant puc millorar la meua millor (i única fins llavons) marca. Últim km, cada passa és una martellada que va des del cap fins als peus retronant per tot lo cos (i ja fa rato que me martellen!!). ESforç finaL!! Ànims de tota l'afició "local" indondicional i entregada com sempre. Creuo la meta 1 hora i 37 minuts després del primer classificat i en la posició 4046, però això no és motiu per a que no aixeque los braços en senyal de victòria!! He rebaixat 1 minut la meua marca!! Millorem poquet!! Però progressem!! Destroçat, però content!! Hauria pogut fer millor registre, però tampoc cal ser tant exigent en un mateix. No he entrenat moltes setmanes i casi sempre en molèsties. Fins i tot la última setmana pensava del cert que no seria capaç de tornar-la a acabar!!

Com sempre, Javi i Gerard ja fa rato que m'esperen!! Algun dia los podré agafar?? NO!! José resignat s'ho ha mirat des de la grada. Ell volia fer mitja, però lo genoll liquat li va impedir ni que prengués la sortida. Tens un any per a preparar-te!! Te prometo que l'esforç val molt la pena!!

L'1 de març de 2009, si les situacions generals ho permeten, hi tornarem!!

També podeu llegir més sobre la Marató ebrenca a: TRAIL UEC Voreu que un del poble del costat de Jesús va quedar en la posició 78 de la General!! Felicitats!!

Agrair les fotos (Ivana i Marga) i los Ànims de tota l'expedició ebrenca!!

I per acabar (de moment!! Encara falten més fotos!!) una frase llegida al blog de Trail UEC que m'ha fet tanta gràcia com real és: "La Marató és una carrera de 10 km que comença al km 32".

I no marxesseu molt alluny corrent...en una pròxima entrada temps, classificacions i moltes més fotos!!

Etiquetas: , ,

4 Comments:

At 3/07/2008 9:48 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! bon dia!!!

Moltes felicitats a tots/es maratonians/nes!!! repte aconseguit!!!

Acabo d'entrar a llegir comentaris de la llibreta famosa i algú se n'hauria de donar vergonya, trobo que se'n va de mare lo dels comentaris en nom d'una atra persona!!! quina mania té la gent de no posar lo seu nom!!o alguna cosa que l'identifiqui!! molt malament!!!

Moltsbes!!!

 
At 3/07/2008 11:10 a. m., Blogger krusty said...

Totalment d'acord en tu!! Si hi hagués una inspecció judicial podrien saber perfectament des de quin ordenador s'ha escrit cada comentari!! i a este pas al final a algú lo denunciaran!! jo ja tinc experiència, pro com sempre, no he fet res!! jo sempre sóc Krusty!!

Gràcies x les Felicitacions i l'apoyo a la marató!! tu no t'animes Srta?? crec q en 1 miketa d'entreno ho podries fer!!
Mb7s;)

 
At 3/08/2008 2:12 p. m., Anonymous Anónimo said...

Moltíssimes Felicitats!!!!

M´has deixat estupefacte, pensava que amb els pocs dies que habies pogut entrenar-te en condicions per a la marató entre unes coses i les altres t´hagués costat molt més, i en canvi, has millorat la teva marca de l´any passat,que clar, a més es per baix de les 4 hores!!! Ufff....

Després de llegir la crónica teua i la crónica de la UEC et venen ganes de fer una marató, però.....s´han de tenir un bon parell, sí senyor.

Tenies raó, l´important no és en quina psoció quedes, sinó si et millores a tu mateix en aquest casos.

Ànims i a per la pròxima !!!!

 
At 3/10/2008 11:09 a. m., Blogger krusty said...

Merci Anònim!! Espero q t'haigues recuperat de la teua estupefacció!! jeje!!
La veritat és q vaig entrenar pokes setmanes!! només 7!! i la 1ra i la última poketa cosa!! i amb algunes molèsties q m'impedien entrenar a tope!!
Portava bon ritme hasta l'octubre en varies curses de muntanya q te posen com un bou!! pro dp la faena q mai s'acabava, treballant en dssabtes, les 2 faenes, nadal, malalt, molèsties...total q al final vaig estar casi 2 mesos sns fer casi res!! x lo tant molt content!! i crec q puk baixar una miketa més la marca!!
Lo del bon parell...bueno!! és qüestió d'entrenar!! pro no només tots los músculs de les cames!! sinó tot lo cos en general: abdominals, lumbars, esquena, algo de braços!! tot lo cos acabava baldat!! i sobretot lo cap!! si no estàs decidit a acabar i a aguantar lo dolor i patiment, difícilmnt arribaràs al final!!
I res més!! q sembla q sigue un record-man i no sóc més q un piltrafilla de corredor popular!!

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home