http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Los Keniates de JesúS

miércoles, marzo 29, 2006

Los Keniates de JesúS

La naturalesa humana és rara de collons!! (sinó com pot fer la mateixa espècie a Camila Parker Bowles i a Angelina Jolie?!?!?) bueno, també ho deia perquè, qui m'havia de dir a mi, que un diumenge qualsevol m'aixecaria al que serien les 6 del matí per córrer sense motiu aparent la distància de 10 km?!?!?!?! i lo que és pitjor!!! o no!! no estava sol!!! a part d'uns 8000 bojos desconeguts més, n'hi havien 2 que me resultaven familiars!!!
L'ambient, la carrera, l'organització, l'espectacle, tot: PERFECTE!!! el resultat de la nostra cursa particular???
AlawuiXavy AlRoyo 44:55 (posició 287), NguramKrusty 45:47 (posició 301). Tots 2 del Club Atletisme JesúS "Corre, corre que te pillo!" i SalamSteva AlGras 51:20 (posició 675) del Club Atletisme Reus Peus de Ploms. En total havien 1.656 corredors de 10 km. Un paper prou digne, no?? . El repte de la marató queda pendent, el pròxim?? una mitja marató!??! Algú s'anima??!?!?

Una descripció també molt acurada del que vam viure seria: "Homes suats corrent amb pantaló molt curt, amb una esponja empapada d´aigua a les mans i exprimint-la sobre el seu cap fent corre l´aigua per tot el cos suat. Amb els llavis secs, saciant los al apretar entre aquest una sucosa porció de taronja!!". Maje dixit a la llibreta del 70's (Llibreta dels 70's) !! i això que no va estar present...

Com anècdota del dia anterior, al recollir los dorsals al Fira del Corredor, ens vam trobar a ...Andrei Xepkin (us en recodeu??). Ara treballa de comercial venent productes varis per a esportistes (antioxidants, complexes vitamínics, barretes energètiques, pastilles de cafeina, etc.). Tot i ser molt més impressionant en la vida real que en la tele (pedazos braços, coll i esquena!!!) va ser molt simpàtic i vam estar un rato parlant i va accedir a fer-mos una foto amb ell!!

http://www.maratobarcelona.es/
http://www.bcn.es/marato/



Etiquetas: , ,

13 Comments:

At 3/29/2006 12:29 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! des d'esta humil pagina sento molt no haver fet la foto al keniata jesusenc AlawuiXavy Alroyo!!I mira que estava concentrada i recordant la roba que portava (jersei sense manigues blau, pantalons negres curts, ulleres de sol,...) I me va passa!! ja ho tenen això el keniates!! A més, tant d'home suat i corrent... una es desconcentra!!!
Molt bé el reportatge!!
Molts besets!!

 
At 3/29/2006 12:31 p. m., Blogger krusty said...

Osti!! tu si q has segut ràpida.....!!! vaya com-penetració!!! jeje!!! és q com corriem tant era difícil fer-nos la foto!!! jeje!!!
MB7s;)

 
At 3/29/2006 12:48 p. m., Anonymous Anónimo said...

Valla deportistes!!!!!!!!!!
Aixó son atletes i lo demes son tonteries.jejejejej
Llastima k no se per k no puc vore el video, per k segur k deu ser bo.
A vore kuan el puc vore.
B7s

 
At 3/29/2006 1:22 p. m., Blogger krusty said...

Jo tb al principi tenia problemes en lo video xq no se podia vore!! pro ara a mi me va B!! bueno, tp te pedries molta cosa!! vaig pensar danar a corre en la càmara, tipo Arcadi Alibés, pro al final vaig passar de tant de Freakisme!!! jeje!!
Si algú més, o continueu, sns vore-ho, feu-m'ho saber i posariem cartes en el asunto!!! jeje!!
MB7s;)

 
At 3/29/2006 3:56 p. m., Anonymous Anónimo said...

ok, ja t´ho farem saber,jejeje...mira una cosa, cronica de futbol, o comentaris, posses tios en pantalons apretats, i ja veus...la gent aqui mirant com a locos...

 
At 3/29/2006 4:55 p. m., Blogger krusty said...

Mesteu insinuant q face un pag porno?!?!?!!? !S'invita at lo veïnat a participar en una macroorgia!! Serem los q serem!! i com més serem més riurem i més forats taparem!!". Voleu això??? ja parlaré en l'equip de redacció i amb el director dl blog!!
MB7s;)

 
At 3/29/2006 6:48 p. m., Anonymous Anónimo said...

si,si....yugu,sexe,sexe a tope....per cert vigila amb les fotos q fas amb lo mobil, perque van voltant fotos de mobils robats q es per flipar....

 
At 3/30/2006 8:33 a. m., Blogger krusty said...

Merci Lazarillo!! ho tindré en compte pro lo meu mòbil no fa Fotos!!! jeje!! i en la càmara tampoc faig fotos compromeses!! Kuant de tmps sns gaudir de la teua presència al nostre humil blog!!! espero q apartir dara la teua presència i aurea sigue més constant!! jeje!!
MB7s;)

 
At 3/30/2006 9:31 a. m., Anonymous Anónimo said...

aixi ho fare...au pos guapo, treballa una mica...que per la web dels setantes han dit que esperes un fill...suposo que em faràs padrí a mi no????

 
At 3/30/2006 9:58 a. m., Blogger krusty said...

Scric lo mateix q ala pàg dls 70's. Defensant o desmentint lo q diuen dl meu amic:
"BnDia!! Ahir vaig trucar al fill de l'alcalde de Jesús (suposo q us referieu a ell i no al de tortosa o pobles dls voltants!!), tnk bastnt relació, anàvem junts a sopar cada 1r dmcrs d mes, i me va assegurar q ell no stava embarassat!!!! i q considera q encara no stà capacitat x fer d'electriciste!!! Ah!! me va dir q ni l'Alcalde, ni lo pare de l'Alcalde tp stan encinta!! Gervasi Si!! jeje!! (Glups!!!). Seguirem informant!!! Pepi!! més pistes!! JesúS no és molt gran pro....donar això com a pista...."
MB7s;)

 
At 3/30/2006 3:42 p. m., Blogger krusty said...

Ja tenim ESTATUT!!! 189 a favor, 154 en contra i 2 abstencions!!! Lo senat mos spera!! jeje!!
MB7s;)

 
At 3/31/2006 9:43 a. m., Blogger sil said...

ui, que sessy amb els pantalonets...
per cert, qui és el personatge enorme que us deixa com a ser petitons al seu costat?

 
At 3/31/2006 10:03 a. m., Blogger krusty said...

Ei!! Kina ilu!!! i kuan d tmps...!!!! los meus pantalons stan causant furor....!!! les tnk a totes bogetes!!! jeje!!! pro tu ja m'havies vist en stos pantalons!!! ja no te'n recordes dakelles sessions q acabavem extenuats, fatigats, deshidratats, en los cossos sudorosos pro amb moltes ganes de repetir-ho!??!?!?! jeje!!! lo hobby és Andrei Xepkin!! ex jugador dl Barça de Handbol (q relamnt hauria de ser Handball, no?? ha passat com en lo futbol, football!!), q no llegeixes les introduccions?!?!! com va la nova vida comunitària!??!? a vore si algun dia mos veem!!! pro no cibernèticamnt!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home