http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PREMIS ESPORTIUS BAIX EBRE

lunes, diciembre 29, 2008

PREMIS ESPORTIUS BAIX EBRE

El món de l’esport del Baix Ebre, en totes les seves disciplines, va assistir fa un parell de caps de setmana al lliurament dels V Premis Esportius Baix Ebre, que organitza el Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria dels esportistes, clubs i entitats de la nostra comarca durant la temporada 2008. Més d’un miler de persones van participat en l’acte que va omplí el pavelló polisportiu de l’Ampolla.

I us preguntareu, i què?? pos res!! que lo nostre equip de Muletes 100% Jesusencs vam rebre un reconeixement per ser el 1r. equip que guanya la "Senyera de Tortosa". Jo vaig "repetir" premi per realitzar el circuit complert de Curses de Muntanya Terres de l'Ebre. A part de natros, nombrosos jesusencs van guanyar-se el reconeixement públic: los gemelos Juàrez, Jeremy Alcoba, l'equip de bitlles i de tennis taula del CEIP Daniel Mangrané, Gerard Monteverde, Kiko Vallespí (i ho sento si me deixo algú!!).

Etiquetas: , ,