http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: IBERIA SUMERGIDA!!

miércoles, febrero 15, 2006

IBERIA SUMERGIDA!!

C.F. Jesús Catalònia: 5 Gimnàstica Iberiana: 3

Partit molt complicat (dels que fan afició), però solucionat merescudament pels verd-i-blancs.
El partit va ser bastant boig!! Als 13 min ja s'havien marcat 4 gols (2 per equip). Als 3 min. Manel Carles engaltava un fort xut des de fora l'àrea i la pilota entrava per tot l'escaire!! Res a fer per al porter visitant!! Només 5 min. més tard una falta servida desde la banda dreta de l'atac iberià servia als de la zona Franca per empatar lo partit. I sense temps per digerir el gol, els visitants s'avançaren en el marcador aprofitant una pilota morta a l'interior de l'àrea d'Aitor (que tornava a la titularitat degut a la lesió de Sergi). Però la reacció local no es feu esperar i només 3 min. més tard (al 13 de la 1ra meitat) una falta sacada magistralment per Manel Carles (veure video) tornava a igualar el matx. D'aquí fins la fi de la 1ra meitat, ben poca cosa. I quan ja quasi es complia el temps reglamentari, un clar penal (veure video també) posibilitava Aleix per a desfer la igualtat i marxar als vestidors amb una curta, però esperançadora, avantatge momentànea. En la repressa arribava l'empat dels roig-i-blaus. Les expulsions dels barcelonins Koeman ( 2 grogues: la 1ra per una forta entrada i la 2na per queixes reiterades) i Gamero (per una fea agressió, manotada, a Manel Carles quan aquest ja l'havia superat ampliament i s'escapava per la banda esquerra) van lapidar les opcions visitants. Un altre golàs d'Aleix (es van fer 3 gols de xuts de fora l'àrea i per tot l'escaire!!) i un cinquè de Talarn, després d'una gran jugada i assistència de Manel Carles (el jugador, sens dubte, més incisiu, o caní, del partit i més determinant) sentenciaven definitivament un partit molt complicat, tant fora com dins al terreny de joc.
El joc desplegat pels notres jugadors, i més tenint en compte el rival, ens permet ser una mica optimistes, ja que darrerament els jesusencs no estaven jugant com ho van fer diumenge passat.

Powered by Castpost
Per altra banda, no crec ni necessari explicar lo que aquesta gent va fent per tota Catalunya. Provocacions, insults, escopinyades al públic, amenaçes de mort a nens de 13 anys, gens d'educació i molt menos, respecte cap a les persones, serien alguns dels trets característics de la majoria de jugadors i seguidors d'aquest equip barceloní. Dic majoria, perquè més d'un jugador intentava posar pau i tranquil·litzar els ànims dels seus companys del terreny de joc i de les grades.
Podeu llegir los comentaris del Partit al Foro de Futbol catalunya.com.

Resultats jornada 20 i propera jornada (21).
Classificació jornada 20.

La propera jornada ens desplaçem (bueno, jo no!! jugadors, familiars, directiva, equip tècnic, aficionats varis, etc.) a Organyà. Poble conegut per les seues Homilíes!! Primer document escrit trobat en català!! Una missa!! jeje!! claro, los organyans no entenien res en llatí!! El partit en principi hauria de ser asequible ja que l'equip de l'Alt Urgell és el darrer classificat amb només 9 punts i havent-ne tret a casa tan sols 4 (victòria contra el Roda de Barà i empat contra el Mollerusa, tots 2 en zona de descenç). Tot i així, fora bo no relaxar-nos ni sortir relaxats!
Crònica del partit de la primera volta contra l'Organyà.


  • Pàgina Oficial C.F.Organyà

  • C.F. Jesús Catalònia "B": 2 Corbera: 1

    Partit avorrit i tosco, lo millor del qual fou lo resultat.

    L'encontre es va desenvolupar sense ocasions manifestes de gol per cap dels 2 equips. Només un remat de cap de Sam a les acaballes de la primera meitat va fer despertar el partit i els verd-i-blancs marxaren al descans amb l'1-0. A la represa, el partit seguí la mateixa tendència i lo gol marcat per Tomàs (que havia entrat feia pocs minuts) a passe d'Alfonso Boix, semblava deixar sentènciat el matx. Però a falta de 10 min. per a la conclusió, una gran falta sacada pel dorsal número 10 del Corbera deixava sense opció a Pau i feia tornar l'emoció. Els visitants no tingueren opcions per empatar i al final s'arribà amb el resultat final de 2-1.

    Amb aquesta victòria los nois d'Albert de la Vega sumen 8 punts en 4 partits i es sitúen en una posició més que tranquil·la.

    Resultats jornada 20 i Classificació.

    4 Comments:

    At 2/15/2006 6:01 p. m., Blogger Pingu said...

    OOOOOHHHHH!! UN SR. REPORTATGE DEL MATCH!!!
    Hauries de plantejar-te gravar tot el partit, jeejeee.

    Agur.

     
    At 2/15/2006 6:34 p. m., Blogger Santi said...

    pingu!!!! no li donis idees!!!!!! :)

     
    At 2/15/2006 6:38 p. m., Blogger krusty said...

    És q me vaig kedar sns bateria!!! si thas fixat a la 2na part no hi ha pràcticamnt res!! a part grabavai gravava, i si no passava res interesant borrava, i claro...la càmara xupa q no veigues!!! pro la bateria!! sinó la vendrien a la secció d'adults o als SexShops!! jeje!! pro s'intentrà fer millor!! creieu q podria vendre ls imatges a TV3 o canal 21, ni q sigue??? alo millor podria treure'm un sou més digne!! jeje!!
    MB7s;)

     
    At 2/16/2006 3:11 p. m., Blogger krusty said...

    Ei!! ningú mhavia dit q no nava bé l'enllaç dels de 2na!! ai!! ai!! ara si!! ja podeu vore ls resultats i la classificació de la jornada 20!!
    MB7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home