http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PENSAMENTS RADICALS?

martes, febrero 14, 2006

PENSAMENTS RADICALS?

Fa uns dies vaig sentir uns comentaris en la feina, que parlaven d’una manifestació a BCN amb el lema “Som una nació i tenim el dret de decidir”. En el meu interior algú va cridar: “total pel que servirà”
Fins a nit, estava jo askarxofat al sofà, quan de sobte fent zapping vaig arribar a la TV3 “La nostra”, i si allí estava, una de les dones que tinc més admiració “la Terribas” parlant amb el número 2 de la secta PePera (el number one enkara és PePemari).
La meva xafarderia em va fer quedar immòbil davant la TV, i com un babau vaig escoltar el que preguntava “Miss Catalunya en telecomunicacions” i el que responia “Don DATO” (per cert el que volia, que poc tenia que veure amb el que preguntaven).

Després d’aguantar com un jabato el que dia “Dodriguez Dato” (parla en sopes), vaig veure que tenia que fer alguna cosa, el què?
Si no puc anar al menys faré publicitat, i aquí en teniu:

SOM UNA NACIÓ I TENIM EL DRET DE DECIDIR!

Les entitats i els moviments socials sotasignats, procedents d'una àmplia pluralitat de sectors socials i polítics catalans, volem intervenir en la conjuntura política oberta amb la reforma de l'Estatut i demostrar alhora la nostra preocupació pel clima hostil creat des de diversos cercles antidemocràtics en contra de les legítimes aspiracions polítiques i democràtiques del nostre país. Tot recordant la lluita de l'Assemblea de Catalunya en favor del restabliment de l'Estatut d'Autonomia com a mitjà per exercir el dret a l'autodeterminació, i rememorant també que fa vint-i-cinc anys la nació catalana sortí al carrer davant de l'ofensiva contra l'expressió de la seva identitat, ara veiem necessari tornar-nos a manifestar sota el lema "Som una nació i tenim el dret de decidir!"

Els convocants estem convençuts i convençudes que cal exercir aquest dret per tal de garantir que les polítiques que es duen a terme estiguin d'acord amb les aspiracions i les necessitats del poble català i per tal d'afavorir el progrés social en drets de ciutadania i immigració, drets socials i laborals, llengua i cultura, medi ambient, polítiques de gènere, habitatge, tecnologies de la comunicació, educació, salut i seguretat, entre d'altres. Així mateix, afirmem que cap veritable autogovern és possible sense sobirania fiscal i tributària i sense inversions i infraestructures, relacions internacionals i cooperació.

Perquè som una nació i defensem la nostra identitat, com qualsevol poble hem de tenir el dret a poder decidir lliurement quin és el nostre futur.

Per tant, el que nosaltres decidim, ningú no ho ha de retallar. Per la llibertat i la democràcia, us cridem a tots i totes a sortir al carrer per manifestar-nos dient: "Som una nació i tenim el dret de decidir!"

Si voleu més informació aquí teniu http://www.tenimeldretdedecidir.org/

Etiquetas: ,

1 Comments:

At 2/15/2006 8:38 a. m., Blogger krusty said...

Ahir tb vam comentar akí a la faena la retòrica i discuriva del Sr.(¿?)Dato!! respecte a la mani, a mi m'agradaria anar-hi, pro va a ser q no!! x altra banda, inclús lo Barça vol canviar l'horari dl partit d disabte contra lo Betis, x no interferir en la manifestació i q akesta sigue lo més multitudinària possile!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home