http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: QUAN NO POT SER, NO POT SER!!

martes, marzo 02, 2010

QUAN NO POT SER, NO POT SER!!

Quan no pot ser i a més és impossible, millor dixar-ho estar!!

Este finde, com tots lo 1r diumenge de Març, se celebra la Marató de BCN.

Un acte esportiu que natros ja hem convertit en un esdeveniment social i familiar ineludible!! És un finde molt xulo, on tots podem disfrutar de les nostres aficions o gustos. Me direu matxiste, però és lo que hi ha al nostre grup!! Los nois a còrrer i les noies a comprar!! Ni bo ni dolent!! és així i cada un que pense lo que vulgue!! No ho dic per a buscar enfrontaments en ningú, no tinc massa ganes, per això també, no menys cert és que en totes les altres curses que mos acompanyen no poden exprimir la targeta bancària fins la sacietat i també venen molt gustosament (fet que no mos cansarem mai d'agrair)!! ...però este finde o fan encara més!!

Serà la 5ª edició en que prenem part, la 1ra al 2006 van ser 10 km, i les posteriors ja la mítica marca de 42,195 km. Vam començar Javi i jo, i poc a poc la família ha anat creixent, fins que l'any passat vam ser 7 finishers jesusencs. Enguany, per diverses circumstàncies lo número s'ha vist reduit a 5: Gerard Borràs, Manel Canalda, Jordi Ribes, Jordi Escudé i José Fernàndez.

Com podeu apreciar no estic a la llista de "convocats"!! He acabat abans de començar.

La meua dixadesa física des de juliol me va obligar a realitzar entrenos exigents i en una freqüència inusual i insoportable per als meus músculs!! Fins que finalment, a la Mitja Marató de Benicarló van dir prou. Un trencament fibrilar o ruptura muscular, i posterior recaiguda, m'han apartat definitivament del 1r objectiu esportiu que tenia per al 2010, baixar de 3h 45min en la Marató. De moment a BCN no serà, però veig en optimisme i ganes la possibilitat de poder còrrer altres maratons en el 2500è Aniversari de la Batalla de MArató!!

I ja que no podem participar, per lo menos donaré el meu suport moral, faré d'intendència, de fotògrafo...del que face falta per a que tots los altres GR7esús, puguen cumplir los seus objectius.
Estan preparats de sobres per a aconseguir-los!! Vaya maquinetes que són!!

Però això ja vos ho explicarem la setmana que ve!!


Etiquetas: ,