http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: GR BAR JESÚS: "L'ALTERNATIVA A L'ESPORT"!!

miércoles, enero 14, 2009

GR BAR JESÚS: "L'ALTERNATIVA A L'ESPORT"!!

Des de fa unes setmanes, a Jesús s'ha anat coent un grup comú multi-colla en l'objectiu o afició comuna de sortir de Festa!!

Aquest grup ha sorgit com a alternativa al GR 7esús (el nostre grup de running!!) i vol funcionar de manera paral·lela!! És a dir, natros (GR 7) anirem a córrer per estos móns i mentres los del GR Bar, anirant pels bars per a animar-nos en força quan arribessem a la meta!! La primera sortida l'1 de març a la Marató de BCN.

Original la idea d'anar de bar en bar?? NO!!
Original acompanyar a uns bojos de l'esport i mentres anar de canyes?? SI!!

Personalment, crec que seria millor que la gent s'unís al GR7 que no al GR Bar!! però cada uno es cada cual...

També tenen vàries idees ballant pel cap. Un projecte que ja s'està fent realitat és l'entrevista quinzenal a algú representatiu del poble, bé sigue a nivell individual o bé sigue a nivell d'Associació-Entitat!! He tingut lo gust de ser lo 1r en encetar aquesta secció!! Això vol dir que sóc representatiu??

Podreu llegir l'entrevista i tot sobre el grup al seu blog:
http://grbarjesus.blogspot.com/

Aprofitant l'avinentesa he linkat el blog del GR bar i el del Punt Jove Jesús a la columna dreta. Sols heu de cliclar en qualsevol moment lo logo per accedir-hi!!

Etiquetas: ,

1 Comments:

At 1/15/2009 10:08 p. m., Anonymous Anónimo said...

gracies pere per dedicarmos una entrada al teu blog
estem molt agraits
atentament gr bar jesus

 

Publicar un comentario

<< Home