http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT

jueves, enero 08, 2009

GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT


Una vegada més i van...uf!! moltes!! lo poble de Jesús (i també gent dels voltants!! per què no dir-ho!!)se va volcar (PLAS!! ninooo ninoooo!! ninoniii ninoniiiiiii!! volia semblar una ambulància!!) en la Marató SOlidària de TV3 organitzada pel comité creat per a tal ocasió!!

Van ser més de 12 hores d'espectacles, de festa, de música, de passió, de molt bon ambient per acabar recaudant prop de 7.000€, que en temps de crisi no estan gens, però que gens malament!!


Per la tarde va ser el torn dels espectacles per a totes les edats: el Club de Ball Barcelona, format per persones amb malalties mentals, ens van deleitar en una dansa oriental, després el Club de Ball Esportiu Jesús, Escola de Ball Ester Rosselló, la coral del CEIP Ferreries, el twirling Tortosa, los teloneros de Melendi, la dansa del Cau de fades, el Dúo Azahar, el padre Jonhy, les sevillanes al son de lunares, uf...van deixar part a les emocions més fortes amb un Barça-Madrid d'infart que va plenar per complert la pista del Casal de cadires i nervis. I després, per relaxar-nos, l'hora golfa, la dels jòvens, la part més musical i dinàmica per als espectadors: Pepet i Marieta, Drack-Pop, mostrant que estan en un magnífic moment, els ja clàssics i aclamats Tanifot, l folcklore de Terrer Roig, Cults Cults,


I tot això regat en la barra que servia los 7Cervells (una miqueta de propaganda!! jeje!!).

Esperem que tots vos ho passesseu la mar de bé!!

També agraïr a totes les entitats del poble que d'una manera o altra van col·laborar en l'esdeveniment així com als col·legis de Jesús Daniel Mangraané i Sant Jordi pel seu esforç.






Aquí baix totes les fotos:
MARATÓ SOLIDÀRIA JESÚS 2008






Video fet pel Punt Jove de Jesús:
http://es.youtube.com/watch?v=A0NL38qZthw


Etiquetas: