http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: NO CLAREJA DEL TOT

miércoles, mayo 10, 2006

NO CLAREJA DEL TOT

C.F.Jesús Catalònia: 3 At. Camp Clar: 3
Els jesusencs salven un punt d'honor en un partit gris i fan un passet més per a la salvació.
El partit començava bastant malament per als interessos locals. Al min.2, una falta llunyana però amb uns moviments estranys de la pilota que entrava pel centre de la porteria de Sergi, suposava el 0-1. Els locals intentaren sobreposar-se a l'ensurt inicial però amb gens d'idees. Això va suposar que a la mitja hora de partit en un ràpid contraatac (l'arma més mortífera del Camp Clar) pugès el 2n gol visitant. A les acaballes de la 1ra part, una gran jugada personal d'Aleix servia per forçar un penal que ell mateix transformaria. Amb el resultat esperançador d'1-2 s'arribà a la mitja part.
A la repressa, la mateixa tendència de la 1ra part. Los verd-i-blancs dominant però sense posar a provar el porter visitant. I en un altre contraatac letal dels del tarragonés establien lo 1-3, que ja semblava definitiu. Els de la Santa Creu van continuar igual. Fals domini, sense ocasions. Els 2 centrals desenvoluparen una bona feina sense contemplacions i no deixaven espais lliures. Finalment, a falta de 4 min en 2 còrners des de la banda esquerra atacant botats per Bonilla van suposar l'empat a 3. El 2n gol el feu Talarn després de que la pilota toqués al travesser, i el darrer amb el temps de descompte ja exhaurit David Subirats salvava un punt, que tal com va anar lo partit, semblava impossible d'aconseguir.
No ens podem adormir en los 3 partits que falten, però guanyant 1 partit o treient 2 punts, la cosa estarà bastant decidida. O més.
Resultats jornada 31 i propera jornada (32).
Classificació jornada 31.

Aquesta jornada, gran derbi Ebrenc a la Preferent. Visitarem la capital del Montsià per allunyar tots los fantasmes del descens contra un Amposta que ja no s'hi juga res!! "només" pot quedar 2n. Ni primer ni tercer!! (Realment, podria quedar 1r, però l'Igualada no hauria de sumar cap punt dels 9 possibles, cosa del tot impossible vist com està el líder!!) Malgrat això, l'emoció del derby, la gran qualitat de la plantilla i sobretot, d'algunes individualitats, faran que el partit sigue de màxima atenció i interés!! Crònica del partit de la 1ra volta contra l'Amposta.


C.F.Jesús Catalònia "B": 3 Camarles: 1
PArtit trabat i amb poc espectacle, però que serveix per a que els jesusencs continuen una setmana més la seua ratxa i la continua ascensió, ara ja 4rts en solitari!!
El partit no va tenir massa dosis d'espectacle. Els gols locals els marcaren Pitxixi Fatsini, un autèntic golàs de falta per tota l'escaire, Jesús i Joan Gisbert.
Aquesta jornada anirem als arrossars de Deltebre. L'equip local, tot i està en les posicions baixes, segur que ens ho complica molt i intenta que els jesusencs no continuen la seua ratxa triumfal!!

Resultats jornada 31 i Classificació des de la pàg web oficial de l'Olímpic de Mora.
Resultats jornada 31 i Classificació de la Federació Catalana