http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SORPRESES QUE TE LA VIDA!

jueves, abril 20, 2006

SORPRESES QUE TE LA VIDA!

Poca feina? Pot ser si, o no, perquè les despedides apreten molt, i mooooolt!!! Si no q li pregunten a Coper, jejeje.

Doncs mireu he trobat aquest mapa, http://agilciudad.com/tortosa/?city=67 que es molt interessant per conèixer el nostre estimat poble, jeje.

Quan entreu, cliqueu on esta indicat en verd i després escolliu JESÚS.I la meva SORPRESA i suposo que la vostra, es que el PUNT 1 i per tant el més important...ÉS CASA DE KRUSY !!!

4 Comments:

At 4/20/2006 7:55 p. m., Blogger krusty said...

JUA!! JUA!!! q BO!!!! jeje!! pro tio no dones molts pistes don visc q dp si passa algo ho sabran i me vindran a buscar a casa!! Ai!! ja no men recordava!!! sinó stk mai a casa!! jeje!! és 1 mika raro ste callejero!! hia pobles ben petits i dlatres més grans no!!! i Jesús se diu"El Jesús"!!
Mb7s;)

 
At 4/21/2006 12:02 p. m., Anonymous Anónimo said...

pues es una mica raro, no surt ni la kapital de epaña, ni barna...ja me diras...i surt jesus city, em sembla que molt futuro no tindra esta web....

 
At 4/21/2006 1:01 p. m., Blogger krusty said...

Tens tota la ráó!! i si te fixes ja ho vaig comentar ahir això!! Pro...acàs dubtes q Jesús és molt millor q molts (x no dir totes) de ls grans ciutats?!?!?!?! Medite-ho profundament abans danar a dormir ste finde después dhaver sortit de festa i haver begut una dotzena de cublaibres!!! voreu q tnk raó!! jeje!!
MB7s;)

 
At 4/21/2006 1:14 p. m., Blogger Pingu said...

Sobretot q no falten los CUBALITRES!! jejeje.

Agur.

 

Publicar un comentario

<< Home