http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: A LES TRINXERES!!!! "DIOS MIO!! ESTO ES UN INFIERNO!!!"

martes, abril 25, 2006

A LES TRINXERES!!!! "DIOS MIO!! ESTO ES UN INFIERNO!!!"

Com a mostra de que no només mos dediquem a emborratxar-nos per tots los pobles de les contrades (amb o sense motiu aparent!!) i de que estem interessats en la cultura en general, i en particular en tot lo relacionat en les nostres Terres de l'Ebre, ens vam dirigir a la Terra Alta per tal de visitar diferents punts nostàlgics i/o neuràlgics de la Batalla de l'Ebre. El viatge al passat comença per l'antic poble de Corbera. A destacar els seus carrers destroçats pels bombardejos i sobretot la seua esglèsia en estat semiruinós, on es deixa constància de la crueltat de totes les guerres. També és interessant, o si més no distret, buscar (i trobar) les lletres de l'abecedari per la Llibertat. Després en desplaçarem sentit La Fatarella per visitar el Memorial de San Bertomeu de les Camposines, l'espai històric de les Devees, etc. Parada i fonda per dinar. I a la tarde cap a Pinell de Brai. Allí ja no podiem fer front als nostres instints més baixos i primitius, i no poderem deixar de visitar el Celler Cooperatiu d'aquest poble, també anomenat: "La Catedral del vi"! (www.lacatedraldelvi.org). Un celler modernista fet per l'arquitecte Cèsar Martinell i Brunet (deixeble de Gaudí). Després una visita pel poble i a les cases penjants van donar per finalitzat un dia de Passió, però no de Penitència.

Etiquetas: , ,

5 Comments:

At 4/26/2006 8:21 a. m., Blogger krusty said...

Ei!! al final han arribat ls fotos "guerrilleres"!!! sé q lo video l'hagués pogut currar més (simplmnt lhe pnjat sns editar, ni fer res!!) pro és q d momnt no he pogut!!!! Dmà la crònica futbolística!! lo Barco s'enfonsa....
MB7s;)

 
At 4/26/2006 11:10 a. m., Blogger Pingu said...

Krusty, en la feina q tens ja fas prou. X crt, sort q Coper no mira el blog, pq despres de penjar el video, la teva vida correria perill, jejeje.

Hi ha fotos de fons de pantalla com la floreta, que bonic....

Agur.

 
At 4/26/2006 11:25 a. m., Anonymous Anónimo said...

Pues es veritat,jo m´he possat la floreta groga de fondo!!es molt xula!!!hasta pronte!!!Krusty, avui hi haurà molt d´ambientillo pels voltants de casa teva eh????cuidadito con los spaguetissss

 
At 4/26/2006 12:08 p. m., Blogger krusty said...

Era molt "maku" (o curiós) el contrast entre l'ambient a mort, gris, fosc i de dolor q se respirava x allí en lo color, la vida, ls ganes de ser acaronat xl sol de les poketes flors q x allí intentaven assomar lo cap!!!
MB7;)

 
At 4/26/2006 11:01 p. m., Blogger Nuriaka said...

has tardat po lo bo es fa esperar ;)

 

Publicar un comentario

<< Home