http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: ALERTA!!! VA UN LLOP SOLT PEL POBLE!!!

miércoles, junio 16, 2010

ALERTA!!! VA UN LLOP SOLT PEL POBLE!!!

La cursa del Llop és problablement la prova més dura per etapes. O al menos, això diu el seu lema. Lo que està clar és que la culminació de les 6 proves només està a l'abast d'autèntiques "bèsties" de l'esport. Una d'elles, lo nostre amic Gerard.

Feia mesos que s'esforçava durament per cumplir un somni llunyà. I com diu un proverbi de no recordo on ("Ves en compte amb el que somies per què es cumplirà!"), el somni ha passat a esdevenir realitat i convertir-se ja en història. Són d'aquelles coses que es recordaran sempre i es contaran emocionadament als nèts. Només ell i Cristina (que es mereix un capítol apart!!) saben lo que han patit i los sacrificis que han hagut de fer per cumplir una il·lusió.

Gerard ha tingut la grandíssima sort (per dir-ho d'alguna manera, per què no és sort, sinó carisma i casta de líder) de mobilitzar a tot un grup de gent incondicional i de tindre un equip tècnic, i sobretot molt humà, que l'ha ajudat en tot moment en tot lo que ha pogut, cada un en les seues possibilitats. Ni un mínim instant ha estat sol, ni per mar (acompanyat de Manolo, Montse i Jordi), ni en bici (Jové, Roge, David, Bertomeu, Begonya, Sisco, Eva, Raul, José en la motet "menja-km"), ni per Terra (en tots los GRs), ni en les trancisions (en lo "gelat" de Carlos), incansables les Cristines, Pau, Àngels, Maite, Alicia...i tota la família Borràs-Martínez patint de lo lindo, en lo iaio "jugant-se" la vida per Mar i Muntanya (i com suposo m'he dixat a algú ja demano disculpes avançades).

I sobretot Cristina. Diuen que "Detràs d'un gran home sempre hi ha una gran dona". Canvio la posició de la dona per a posar-la al costat (no detràs), però me mantinc ferm en lo de GRAN. No tinc cap dubte de que si Gerard ha aconseguit lo seu repte ha estat gràcies a ella. Tindre la plena confiança dels més pròxims té dóna una tranquil·litat i seguretat per a centrar-te només en lo teu objectiu sense pensar en res més, rendint de manera molt superior en los entrenos. Sé que han estat dies durs per als 2. Ara disfruteu de la victòria conjunta.

I bueno, m'agradaria també fer una menció especial a tots los GRs, que vam participar activament de la gesta. 6 participants a la cursa de muntanya Tortosa-l'Ampolla i 7 a la Mitja Marató Pujada a Caro ho expliquen tot. Molt bona representació.

I en l'aspecte personal tinc molt a contar. L'any passat Gerard me va ajudar a arribar a l'Ampolla!! enguany "involuntàriament" jo el vaig ajudar a ell!! fa 2 anys Gerard va ajudar a Manel a pujar al Port!! diumenge va ser Canaldeta qui el va estirar...!! la vida té dóna lo que tu li ofereixes!! i té estes agradables sorpreses, ja que me vaig trobar inesperadmant en un llop que acabava de néixer que no sabia ni caminar, se tirava per enterra, aixecava les potes com una cucaratxa!!! I vaig tindre la grandíssima sort de poder ajudar-lo a aixecar-se, a donar-li suport físic i anímic, a despullar-lo, a vestir-lo!!! ho tornaria a fer les vegades que fes falta!! no sempre se corre entre llops (com Kevin Costner!!). Hagués fet, segurament, menos temps i més bona classificació!! però, i què?? per a que m'hagués servit arribar lo 70 envés del 90??? dixo lo Llop 2010 en la moral ben alta, sabent que tenia forçes per a fer-ho millor i sobretot, per haver ajudat activament al nostre LLop, possiblement, en un dels moments més difícils de tota la prova!!! Per una vegada que sóc útil corrent!! jeje!!

També m'agradaria felicitar a tots los altres Llops, sobretot als Ebrencs (Albert i Xavi Giné Cid, Joan Forés), i especialment a Joan Perales, per què ha demostrat una fortalesa mental extraordinària, vivint situacions molt al límit, però superant totes les adversitats una a una i que a més, també vam tindre la sort de poder-lo ajudar en lo que vam poder.

Ara mos aguarda la Nocturna!! I qui sap si l'any que ve s'anima algun altre GR...
Aquí les millors FOTOS:

FOTOS 1r dia#

FOTOS 2n dia#

CURSA MUNTANYA LLOP 2008#

PUJADA A CARO LLOP 2008#

Pàg web Oficial Cursa del LLop

CLASSIFICACIONS GeRard i GR
TROFEU DEL LLOP
603 BORRÀS MARTÍNEZ, GERARD Caiac Riu 1:10:02
603 BORRÀS MARTÍNEZ, GERARD Caiac Mar 1:59:43
603 BORRÀS MARTÍNEZ, GERARD Pujada a Caro 2:18:45
603 BORRÀS MARTÍNEZ, GERARD Marató Muntanya 3:35:30
603 BORRÀS MARTÍNEZ, GERARD Marxa Cicloturista 6:45:27
603 BORRÀS MARTÍNEZ, GERARD BTT 7:17:49
Temps total 23:07:16

CURSA DE MUNTANYA
2 ROYO CURTO, XAVI 2:36:06
39 CANALDA VIDAL, MANEL 3:11:13
40 ESCUDE MIRALLES, JORDI 3:11:14
70 FERNÁNDEZ GARCÍA, JOSÉ 3:35:32
73 GAUXACHS DEL CASTILLO, ALE 3:36:54
92 PANISELLO TAFALLA, PERE 3:47:10

MITJÀ MARATÓ “PUJADA A CARO”
22 RIBES ABELLA, JORDI 1:59:23
70 ESCUDE MIRALLES, JORDI 2:18:44
72 CANALDA VIDAL, MANEL 2:18:46
73 CORDOVILLA RODRIGUEZ, ISIDR 2:18:47
93 FERNÁNDEZ GARCÍA, JOSÉ 2:26:47
122 COLOME MONLLAO, JUAN RAM 2:44:00

Etiquetas:

4 Comments:

At 6/16/2010 6:24 p. m., Anonymous Manel Canalda said...

Mai emocionat i tot......brutal l'escrit Pere...

 
At 6/16/2010 10:04 p. m., Anonymous Raul Puig de Fabregues said...

Una molt bona entrada/dedicatoria per a un autentic llop i sobretot una gran amic i gran persona.

 
At 6/17/2010 8:17 p. m., Anonymous cristina said...

Moltes Gràcies per l'escrit Pere, i aprofitem per donar les GRÀCIES a tothom, i ja sabeu.. queda pendent la CELEBRACIó.

 
At 6/18/2010 12:11 p. m., Blogger krusty said...

No dona!! gràcies a vatros per donar-nos l'opció de poder disfrutar d'un finde molt intens i en un final molt feliç!!
Manel, ara entens més les coses, no?? ;)
La celebració no s'escapa!! jeje!!

 

Publicar un comentario

<< Home