http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: TODAY IS THE DAY!!!!

miércoles, mayo 17, 2006

TODAY IS THE DAY!!!!

A la fi és 17 de maig de 2006!!!!! sembla impossible no saber que passa aquesta tarde!!! jo la veritat és que ja estic nerviós i me costa concentrar!!! Ja podrien començar ara a jugar!!!!
Us passo 3 links de reportatges "caseros" sobre la final,, però que estan prou ben fets La veritat és que a www.youtube.com n'hi han la tira i mitja, com a exemple els següents. Posseu-vos cómodos i mire-ho abans de demà (mai se sap....).
http://www.youtube.com/watch?v=jLxXOE10ccw http://www.youtube.com/watch?v=4f9VogDUl9c
http://www.youtube.com/watch?v=_OaHtFbhayQ

També afegeixo la pàgina web oficial de la UEFA. Val la pena.
http://www.uefa.com/Competitions/UCL/index.html

Etiquetas:

4 Comments:

At 5/18/2006 12:01 p. m., Blogger Pingu said...

Qina gran nit!!!! xec as escoltat el teu telf???

agur

 
At 5/18/2006 12:37 p. m., Blogger krusty said...

JeJe!!! no ho havia scoltat!!! pos akí fa sol!!! segur q x lEbre no!!! vaya desafinada!!!
És q ahir me van comnçar a arribar sms, trucades, jo no sentia res!! trucava jo!! comunikaven!! me trucaven!! jo no sentia!!! 1 caos telefònic!!!
MB7s;)

 
At 5/18/2006 12:39 p. m., Blogger krusty said...

Anit vaig tocar lo cel enfilat a la torre Eiffiel i dp.....l'infern a Passeig d Gràcia!!! Imatge Dantesca!!! corrent davant ls grisos!!! kin spectacle més trist!! voliem agafar lo busnit x tornar a casa i mos vam trobar al mig d tot lo fregao....disparos de boles de goma, mamporrades, ambulàncies, vidres, escaparates i mobiliari urbà trencat, contenedors x terra cremant, helicopters, corregudes (pro de córrer, no de gust orgàsmic....) en fin q al final mos vam dispersar i cada 1 va x la seua, mos vam perdre i vaig haver de tornar solet caminant cap a casa!! res!! 1 passeig de més d'1h a les 2 i pico dla matinada!!! en fin..."Ese portugués!! Hijo puta es!!!!" i FORÇA BARÇA!!!! això és l'inici d'un llarg camí q mos portarà a Itaca!!!!!
Mb7s;)

 
At 9/17/2007 12:07 p. m., Anonymous Anónimo said...

XXX, Free sex, video, nude charm, exactly what you want to find on the web ! Adult only ! See you soon baby, on http://www.nudecharm.net . Your blog is nice, very nice, and i love its contents

 

Publicar un comentario

<< Home