http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CARNAVAL 2012, "POC-POC-POC-POC....!"

martes, febrero 21, 2012

CARNAVAL 2012, "POC-POC-POC-POC....!"

Com ja hareu notat los més espavilats, este blog té menos esperança de vida que la Duquesa de Alba, però va tirant d'igual manera, a trompicons i a ràfagues intermitents!! Però no per això, podíem obviar la cita ineludible d'un dels aconteixements més xaladors que es fan al Poble (i això que en fem uns quants!!). Només l'any passat (al 2011) vam fallar per motius de pes!! Bueno, molt de pes físic no (a dures penes arribava als 2kg, però si pel pes emocional o de responsabilitat;).

És una Festa que cada edició la gent se treballa més, i ja comença a
ser complicat anar superant el llistó any rere any!! i més enguany, on
hi havia una prova puntuable per al circuit de penyes.

Les disfreces com sempre molt variopintes!! però potser va predominar la temàtica infantil (xiquetes, gran col·lecció de Barbies i Ken, junt amb Doraemon, Novita, Gegant i companyia, Epi i Blas, Arare, Àsterix i Obèlix, Mortadelo i Filemón...
La variant per a adults tampoc va faltar en unes excitants Drag-Queens i unes parelles de B
all de Saló d'alló més espectaculars amb moviments impossibles de reproduir. La pantalla gran també va dixar petjada amb "El Senyor dels anells" i "Avatar". I com sempre, los animalets van
ser un tema redundant: galls, gallines i ovelles descontrolades que no volien entrar al tancat, guiats p
er un gos d'atura despistat! I el camp com sempre donant los seus preuats fruits: manolls de raïm (que a altes hores de la nit ja veren passes), fresitas i peres ja una mica madures...sense oblidar altres cultures llunyanes com tribus ocultes de l'Àfrica central.

En fi...com sempre...una gran nit!!

TOTES LES FOTOS del 2012!!

Aquí una recopil·lació de les entrades i de les fotos des del 2005!! si!! si!! ja fa...moltes edicions que estem junts!!

Carnaval 2010, Un poble la costat del Canal, va ser el centre del Carnaval.
I quin és el secret? se preguntava pel Casal

Carnaval 2009

Previ-Carnaval 2008

Carnaval 2008

Carnaval 2007

Carnaval 2006:
Part 1) La Lluna
Part 2) Entrant en calor
Part 3) L'inici del Final

Carnaval 2005

Etiquetas: