http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Sortida U2 al Camp NOU (BRUTAL!!)

martes, abril 18, 2006

Sortida U2 al Camp NOU (BRUTAL!!)

Sincerament, al vore los videos per primera vegada se'm va ficar la pell de gallina!! possiblement per que vaig estar allí i recordava les vivències viscudes!!
Els 3 primers videos corresponen al mateix moment del concert de Barcelona: la sortida dels U2 a l'escenari del Camp Nou. La gràcia?? que són 3 punts de vista diferent. El 1r.està a 1ra fila!! però a primeríssima fila!! (heu de clickar al link!!). El 2n està cap endavant, però una zona més intermitja. I el 3r es troba a les grades. Es dona una conjunció temporal, però no espaial!! Coincideix en el moment o temps però no en l'espai o lloc!! Crec que los diferents punts de vista són més que interessants!!
L'últim també és un concert dels U2, però de Dublín. En aquest potser s'aprecia millor la immensitat de l'escenari!! tot i que als videos sembla més menut del que realment era.
Altaveus a tope i disfruteu dels Reis del Pop!!
http://video.google.com/videoplay?docid=-9146142835214270582&q=barcelona&pl=true





Etiquetas: ,

8 Comments:

At 4/19/2006 4:01 p. m., Blogger Pingu said...

GALLINA DE PIEL, com deia un mític futbolista. Increïble Krusty!! va ser una nit màgica q ningú dels q estavem podrem oblidar.

I TOT GRÀCIES A TU.

GRÀCIES i com no agur.

 
At 4/20/2006 11:20 a. m., Blogger krusty said...

Bueno!! Bueno!! tots haguésseu fet lo mateix si haguéssiu pogut!! no?? vatros tb vau intentarho x altres mitjans, encara q sns sort!!! en fin, q ara q ja no men recordo de ls hores d cola tornaria a fer-ls!! jeje!!
MB7s;)

 
At 4/22/2006 12:44 p. m., Anonymous Anónimo said...

Pues jo en aquest moment pero en un altre concert, estava a 5 fila i ho recordo com un dels pijors moments...em van aixafar,copejar,sacsar,suar,mullar amb begudes, vaig tenir el primer i unic atac d´ansietat de la meva vida...horrible...ho sento...pero em van haver de treure amb pinses....

 
At 4/24/2006 10:59 a. m., Blogger krusty said...

Buenas!!! La familia crece!! jeje!! ja era hora q scrigueses alguna coseta!!! no acabo dentendre lo de "en aquest moment però en un altre concert"?? tu tb staves al CampNou!!! los 3 primers videos són deste Agost al camp dlBrça!! mos veem pronte!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 4/26/2006 11:22 a. m., Anonymous Anónimo said...

Jordi va estar al Camp Nou, jo vaig anar(i ell tb) al concert de San Sebastian!!!jejeje...ja queda aclarit!! pronte sabina, eh????a veure si no ens deixa tirats....

 
At 4/26/2006 11:30 a. m., Anonymous Anónimo said...

ahhhh vale....ja he entés lo de mos veiem pronte,jejejje...estic una mica lenta de reflexos...jo pensava que ho deies pel concert de sabina, però clar...en veurem abans...jejeje..eiiii cuidadito en les fotos, eh????que nos conocemos!!!jejeje no s´admeten exclusives,sino és previo PAGO!!!! si vols negociar preus m´ho dius!!!

 
At 4/26/2006 12:12 p. m., Blogger krusty said...

Només faltaria q hagués d pagar x fer fotos!!!!!! si és així no ne faig i punto!! jeje!! pro alguna als 70's si q la podriem posar, no??? i si, mos vorem allí!!! "B_ _ _ a y R_ _ _ _ _ _ E va la....!"
MB7s;)

 
At 4/26/2006 12:24 p. m., Anonymous Anónimo said...

?????jejejej...no t´entenc... que dius???
Ok, alguna foto ok, però sobretot que sigui guapa, que no es vegin ni els michelins,ni els granets,ni les arruges,ni l´alopecia...jejje...(t´ho he possat dificil, eh???)

 

Publicar un comentario

<< Home