http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: DIA de l'ORGULL FRIKI

domingo, mayo 27, 2007

DIA de l'ORGULL FRIKI

Som les Canàries però a lo bèstia!! Enlloc d'1 hora anem 2 dies retrassats!! Però ja se sap...primer és l'obligació que la devoció!!

L'any passat se va iniciar aquesta interessant diada, que cada any espero ansiosament!! Bueno, vale, d'acord!! potser no tan anhelosament, però hem d'acceptar que me considero friki!! I crec que molta gent ho és...però no ho sap!! Ho viuen en secret!!
Què és un friki?!?!? No sé que diu la "Real Academia de los Números", però crec que hi haurien diferents subtipus de friki!! Lo primer és lo que la tothom té en ment: una persona rara, però rara de collons, que li interessen temes que la gran majoria dels mortals, fins i tot, ni sabem que existeixen!!
Però per a mi friki, en una definició més celestial, seria aquella persona que li agrada molt i coneix certes temàtiques!! La majoria de gent creu que han de ser matèries o gustos minoritàris i estrambòtics, jo opino que no!! Si una persona coneix tots los equips i jugadors de la 2na divisió belga (per cert, pegueu un cop d'ull a la candidata al senat belga: Tania Derveaux)...és un friki del futbol!! Si un viu, sent i domina les pel·lícules en blanc i negre...és un friki del cine clàssic!! En altres èpoques, aquests frikis haurien estat els especialistes, consellers (no sé si Saura, Marina Geli i companyia són molt frikis...potser la Tura si, no??), de la seua temàtica concreta. Però no només això, aquesta gent no s'avergonyeix dels seus gustos i no té cap problema en que tothom ho sàpigue i si s'ha de disfraçar...pos se disfraça!! Per que les seues ideologies i gustos estan per damunt del seu ego o del sentit del ridícul!!

Per cert, no sé si us he fixat, però lo terme "friki" és relativament nou!! La majoria de gent fins als 40 anys, intuitivament saben, o tenen una idea de lo que és!! Però per a persones més grans, ja seria com parlar de memòria RAM, iPOD, MP3, BlueRay i HDD als nostres iaios!!

Evidenetment, si no esteu d'acord en algo, o si!! Podeu opinar!!

I per amanir esta ensalada fresqueta de frikisme per a l'estiu...un video-clip idoni per al dia de l'orgull!! Els YATTA !! una espècie (en extinció!?!?) de Back Street Boys o New kids on the block a la japonesa!! (se nota que tinc una edat!! no?? no sé a quin grup actual s'assemblaria!!)
¡¡ SORTIM TOTS DE L'ARMARI FRIKI!!
¡¡ FRIKIGEM TOTS JUNTS!!



Per cert, no estem solts!! Hi ha algú allí fora!!
Altres blogs que ebrencs que fan ressó de la DiadA:
La MarfantA , Bauen Blog, Carme Pla , Cau del Plany i del dolor , Lo Buscall , Lo Meu Raconet , LinQ

Entrada al SoMlosqueSoM de l'any passat sobre la diada:
http://somlosquesom.blogspot.com/2006/05/25-maig-dia-de-lorgull-friki.html

Pàgina oficila de l'orgull Friki

Etiquetas: ,

4 Comments:

At 5/27/2007 6:42 p. m., Anonymous Anónimo said...

més val tard que mai! :D

 
At 5/27/2007 10:31 p. m., Blogger Nuriaka said...

com te n'enteres d'aquestes coses??? ;)

 
At 5/28/2007 10:38 a. m., Blogger krusty said...

Nuriaka, t'has de fer soci del CAF (Cluc de Anónimos Frikis!!)!!
Jacme, tens raó!! Mai és tard si la dita és bona!! o tots los Sants (28 decembre!!) tenen mesada!!!
Mb7s;)

 
At 5/28/2007 10:43 a. m., Blogger krusty said...

I encara q no sigue gens friki!! sinó molt serio...FELICITATS al nou ALcalde DE Tortosa!! i a la revalidó del de Jesús!!
HO havia de dir!! x cert, Pingu!! abans de marxar te vaig buscar x despedir-me pro no te vaig trobar ;(!!! i com m'estaven spereant vaig marxar!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home